Naturlige måder at holde myg væk i gården

June 30

Irriterende myg ødelægge udendørs sjov, plus insekterne er kendt for at overføre sygdomme som West Nile-virus. Prøve naturlige afskrækningsmidler som et alternativ til menneskeskabte kemikalier såsom DEET at slippe af myg. Mange insektmidler let vokse i haven og give fordele ud over at holde væk skadedyr.

Catnip

Catnip menigheder off myg. Iowa State University forskere undersøgt dens effekter versus DEET og fundet catnip hen til blive omkring 10 gange mere effektiv. Catnip gør også en flot løv accent. Plante catnip i en køkkenhave at holde myg fra angriber dig, mens du arbejder. For at gøre en spritz, skyl 2 kopper af urter og dup tør. Rulle blade let med en kagerulle, og placere dem i en krukke. Dække blade med 3-4 kopper ris eddike. Gemme krukken i et mørkt skab, og ryst det hver anden dag i to uger. Si indholdet og bruge som en myg spray.

Lavendel

Indarbejde lavendel planter i dit blomsterbed eller dyrke det i containere. Lavendel afviser myg samt mus, møl, kaniner og flåter. Plant lavendel i hængende kurve og altankasser, og iscenesætte dem omkring dine dæk eller gårdhave. Holde myg fra kommende inde i dit hjem ved at placere lavendel nær din bagdøren.

Citronmelisse

Citronmelisse er en anden dobbelt formål urt. Det menigheder off myg og har mange kulinariske anvendelser. Brug det til at lave te og som en urt til ristning kylling. Plante citron balsam som en grænse plante til blomsterbede eller i containere. Den vokser som en busk, nåede ca 2 fødder i højde og bredde, og bladene ligner mynte. Fase yderligere beholdere omkring omkredsen af din dæk eller gårdhave til at oprette en defensiv barriere.

Multi-purpose urtehave udskæring

Populære køkkenurter rosmarin, timian og basilikum også afvise myg. En undersøgelse på Iowa State University viste knust citron timian blade havde 62 procent af DEET myggebalsam kapaciteter. Når uden for nyder baghaven, klippe kviste af urterne og placere dem i en lille kurv eller skål på patio tabeller. Plante en stor have rundt din terrasse eller dæk eller lille mini herb haven grupperinger i forskellige steder i din værftet. Knuse bladene af urter og gnid æteriske olier på huden som et alternativ til at bruge en kemisk baserede myg spray.

Citronella

Citronella er en billig og nem at finde myg frastødende. Købe det på havecentre, isenkræmmere, købmandsforretninger, kiosker og rabat og store detailbutikker. Sørg for at læse etiketten for at sikre, at det er naturligt og ikke syntetiseret. Citronella kommer i en pourable flydende form og mange størrelser af stearinlys. Den flydende form bruges med udendørs tiki fakler. Dette giver din baghave en dekorativ touch, der fungerer som ekstra belysning om natten.

Citronella stearinlys er fundet i dekorative containere. Sæt dem på udendørs borde til at blande sig med dit udendørs indretning. Kvart-størrelse citronella spande er tilgængelige på store hjem forbedring og isenkræmmere. Sæt spandene i hovedpunkter i gården hvor mennesker samles, sådan som omkring kanterne af dine dæk eller gårdhave og omkring en swimmingpool.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com