Naturlige måder at rengøre døre til brusekabiner

April 10

Naturlige måder at rengøre døre til brusekabiner

Ved hjælp af naturlig og sikker rengøring produkter at sikre, at du ikke forurener dit hjems air miljø. Dette er især vigtigt for dem, der er bekymrede over faldende deres kulstof-fodaftryk, fordi mange naturlige rengøringsmidler er vedvarende ressourcer, der ikke kræver en masse raffinement fremstilling. Stadig, bruge produkter, der rent faktisk vil arbejde for at rense dine døre til brusekabiner.

Hvid eddike

Hvid eddike er en fælles rengøring produkt for dem, der bekymrede overusing kemikalier i deres hjem. Hvid eddike er en mild syre, der vil fjerne alkalisk pletter såsom hårdt vand, sæbe udskud og rust. At bruge det, hæld det i en sprayflaske, spray det over bruseren døren og lad det sidde i flere minutter, inden skrubbe døre rent med en blød børste. Sprøjtning dørene efter hvert brusebad vil forhindre hårdt vand oprustning.

Bagepulver

Bagepulver er en naturlig alkalisk rengøringsmiddel, når blandet med vand, danner en fjernelse af pletter pulver, der kan fjerne hård oprustning fra din døre til brusekabiner. Bagepulver er fødevaregodkendt og helt ugiftige. For at bruge det, skal du tilføje lige nok vand til bagepulver at gøre en creme, der er den samme konsistens som tandpasta. Gnid paste ind i bruseren døren indtil den er ren, og skyl brusedøren med klart vand.

Citronsaft

Citronsaft er en anden surt rengøringsmiddel, der fjerner hårdt vand og sæbe udskud fra døre til brusekabiner. Citronsaft er naturlige og nontoxic og det vil levere en behagelig lugt på toilettet. For at bruge det, skal du anvende citronsaft direkte til brusebad døre, ved enten gnide en frisk citron over bruseren eller ved sprøjtning citronsaft på dem. Lad citronsaft sidde i flere minutter før skrubbe brusedøren ren. Altid skyl brusedøren for at forhindre området i at blive klistret.

Sprit

Sprit er en anden naturlige rengøring løsning, der er en stærkere opløsningsmiddel. Det er en naturlig desinfektionsmiddel, men det er brandfarligt og giftige så holde det væk fra åben ild og børn. Sprit tørrer hurtigt, så det ikke vil efterlade striber på glas døre til brusekabiner. Hvis du vil bruge det, mix 1 kop sprit med 1 kop vand og 1 tbsp. hvid eddike. Løsningen er særligt effektive i rengøring blæk eller maling pletter på brusedøren. Det vil også fjerne fedtet kroppen olie eller sæbe udskud rester. Skyl brusedøren, når du er færdig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com