Naturlige måder at styre frugt træ Bugs

July 19

Frugttræer er en smuk tilføjelse til ethvert landskab eller haven, men de skal være ordentligt plejet for at beskytte dem mod insekter og skadedyr, der vil forsøge at spise frugt, før du kan hente den. Mens kemiske pesticider kan være effektiv, er det bedre at bruge en mere økologisk metode, så du sikre både træ og frugt vil være sund.

Forebyggelse

Selv om der er naturlige måder at fjerne frugt træ bugs, når de har befængt dit træ, er det altid bedre at tage skridt til at forhindre dem i at bebo træet i første omgang. Konditionering jorden før du plante frugttræer, fodring træer med kompost i efteråret og foråret og undgå beskæring i vintermånederne er alle måder at beskytte dine træer fra angreb.

Følgesvend plantning

Mange mennesker ikke klar over, at nogle planter er naturlige afskrækkende eller distraktioner for insekter og fejl, der ville ellers æde dine frugttræer. Fordi skadedyr stole for det meste på deres opsat lugtesans til at finde føde de ønsker at spise, plantning stærk krydderurter eller blomster rundt i bunden af din frugttræer kan opføre sig som en naturlig skadedyrsbekæmpelse. Prøv hvidløg, morgenfruer, sennep og purløg.

At undgå bladlus

Bladlus er små væsner, der kører i store pakninger i haven, og når de får lov til at formere sig, de kan stave katastrofe for dine frugttræer. Der er flere naturlige rovdyr af bladlus, som du kan indføre til haven for at holde dem under kontrol, herunder dame bugs og lacewings. Tale med nogen på din haven forsyning butik om hvordan du kan købe populationer af disse naturlige bladlus rovdyr.

Detering bananfluer

Den bedste ting at gøre, hvis du bor i et geografisk område, der er kendt for sommeren bananfluer er til at dække dine frugttræer med en beskyttende barriere under frugtsætning. Materialer som myg netting, flyve screen mesh eller andre florlet tekstiler er ofte succes på at forebygge fluer fra angribe træet og lægge deres æg i frugten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com