Naturlige pesticider for tomatplanter

September 4

Naturlige pesticider for tomatplanter

Du fik dem i begyndelsen af året og din tomatplanter set aldrig bedre--til dig eller til nabolaget bugs. Mens der er tusindvis af sorter af tomatplante, ingen er immune over for insekt angreb. Skiltene er umiskendelig: insekt æg på bladene, larver på stilke, fremvise spor af afgnavning plante, faldne blomster. Slaget linjer er udtrukket og det er tid til at handle. Mange forskellige naturlige retsmidler findes til at fjerne bugs fra tomatplanter.

Tomater

Intet siger sommer som saftige, modne tomater lige fra vinstokken. De er en af de mest populære afgrøder i køkkenhaven. Ud over at være lækker, tomater er lav i kalorier og rig på næringsstoffer, herunder vitaminer C og K, biotin og røde caroten, hvilke undersøgelser tyder kan hjælpe med at forhindre visse kræftformer.

Skadedyr

Ligegyldigt hvor omhyggeligt du har tendens til din have, er det sandsynligt, at have skadedyr vil forsøge at dele din afgrøde. Blandt de fejl, der er mest tilbøjelige til at finde deres vej ind i din tomat patch er: bladlus, spider mider, hvide flyve, loppe biller og blade-tragte. Mange af disse skadedyr lægge deres æg på undersiden af tomat plante blade.

Overvejelser

Ikke-organiske pesticider til tomatplanter indeholder normalt produkter du ikke ønsker at spise. Fabrikanten etiketter indeholder ofte advarsler om forbrugende produkt, forsigtighed gartnere at holde pesticidet fra huden og ud af vejrtrækning rækkevidde og undgå at spise noget frugt mindst en uge efter sprøjtning. Mange mennesker foretrækker mere naturlige løsninger til tilbagevendende pest problemer.

Løsninger

Den første linje i forsvaret for dine planter bør være omhyggelig overvågning. Hvis du tjekker bladene regelmæssigt, vil du se insekt æg, før de klækkes. Den enkleste og mest effektive naturlige måde at skille dig af bug æg er at tørre dem. Større insekter og larver, herunder hornworms, kan være håndplukket fra planterne. En anden naturlig mulighed er at indføre mariehøns, der foretrækker bladlusene til tomat blade.

Alternative pesticider

Når flere kræfter er nødvendige, tyder økologisk gartnere ved hjælp af andre planter spækket med dine tomater til at afværge skadedyr. Såning hvidløg og Matrem blandt dine tomatplanter vil holde væk mange skadedyr, mens Ricinus planter afværge japanske biller. Gøre din egen naturlige spray løsninger fra nogen af disse planter. Blandt de bedst kendte organiske pesticider er pyrethrum, som kommer fra malede Tusindfryd. En te lavet af de tørrede blade vil dræbe soft-karrosseri insekter, men vil ikke skade dig eller dine kæledyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com