Naturlige problemer af Globe piletræer

February 3

Naturlige problemer af Globe piletræer

Globe pil (Salix matsudana Navajo) er ikke en hængepil, men har en runde, opretstående vækst vane og en enkelt kuffert. Globe willow er indfødte til Kina, men tilpasset til de store søers region og ørken sydvestlige Amerikas Forenede Stater. Med en højde og spredning af 40 fod ved modenhed er globe pil en af de første træer, grønne op i foråret. Desværre, ligesom de fleste piletræer, det er notorisk kortvarig og udsat for et væld af naturligt forekommende problemer.

Sprødt træ og korte liv

Plante globe willows for deres skønhed, men ikke får også knyttet til dem. Ligesom andre medlemmer af familien Salix er globe willow naturligvis kortlivede, nå løbetid på 30 år og faldende ovenpå. Dens sprødt, blødt træ vokser hurtigt og er udsat for stormskader og opdeling på gren crotches. Omhyggelig beskæring til at reducere vægten i baldakinen kan hjælpe forlænge dens levetid. Husk at beskæring sår sig selv kan invitere sygdom og svamp.

Sygdom og svamp

Være på udkig efter bark sygdomme i globe willow. En af værste er slim flux sygdom. Symptomer omfatter en ildelugtende, skummende slim, der oser af gren bark. Oser er fra bakteriel aktivitet inde i grenen, der tvinger sap ud under pres. Der er ingen kur mod Slim flux. Alt hvad du kan gøre er sørge for træet får vand nok, og beskære væk de døde og syge træ, hvor du kan. Ren beskæring værktøjer efter brugen for at undgå overførsel af sygdomme til andre træer.

Cytospora fordærve påvirker også globe willow, specielt i stressede træer. Denne svamp angriber kviste og grene, og kan endda flytte tilbage ind i stammen, dræbe træet. Den eneste løsning er at skære alle de syge træ, holde jorden fugtig og tilsat kulsyre og befrugte hvert forår med 10-10-10 gødning at øge kvælstof og reducere stress.

Skadedyr

Hold øje for bugs på blade og kufferter. Kæmpe willow bladlus kan angribe to gange om året, i foråret og falder. Da de æder bark og kviste, udstråler de en klæbrig substans kaldet honningdug. Nogle gange forveksles med flåter på grund af deres store størrelse, er kæmpe pil bladlus let dræbt af insekticid imidacloprid.

Insekter, der lever af andre træer, som spider mider, telt larver, græshopper og horn orme, også fodre på kloden willow, men er ikke sandsynligt, at dræbe en medmindre deres numre er enorme. Afvejes miljøhensyn inden sprøjtning talløs kommercielle insekticider til at dræbe disse insekter. Du vil også sandsynligvis dræbe gavnlige insekter i processen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com