Naturlige repellanter for brand myrer

November 23

Naturlige repellanter for brand myrer

"Brand myrer" er en fælles betegnelse for mange arter af opportunistiske myrer i Solenopsis slægten. Myrer er hjemmehørende i mange områder af de Forenede Stater, især Texas. Disse skadedyr kan levere en smertefulde sting, ud over svækkelse have og landskab planter. Heldigvis kan du bruge flere naturlige afskrækningsmidler i dit hjem eller haven at afværge eller dræbe brand myrer.

Æteriske olier

Mange bugs og myrer er afskrækket af stærke lugte, hvilket er grunden til markedsføring æteriske olier i dit hjem kan afskrække brand myrer ind. Sted et par dråber af uanset hvilken æterisk olier du foretrækker til en lille skål eller fugt en klud med olierne. Derefter placere skålen eller rag i områder hvor myrer og andre bugs synes at komme ind i dit hjem. Olier såsom fed, appelsin, citron, mynte og pebermynte arbejde særligt godt.

Epsom salte

Brand ant reder kan være særligt problematiske og farlige, stort antal myrer normalt bor i reden. For at kontrollere og dræbe myrer i reden, hæld 1/2 kop Epsom salte i reden og i en gravhøj rundt i reden.

Agurk

Mens myrer er altid på jagt efter et måltid, de stærkt kan ikke lide smagen og lugten af agurk. Skær et par tykke skiver af agurk og læg dem i områder i eller omkring dit hjem, hvor du mærke brand myrer. Erstatte agurken efter behov hvis det udtørrer (eller hvis du har en opportunistiske kæledyr, der nyder vegetabilske).

Jordnøddesmør

Brug, at brand myrer er jægere til din fordel. Mix 1 tbsp. borsyre i en lille skål af jordnøddesmør og sæt blandingen i et område, hvor du har bemærket en befolkning af brand myrer. Jordnøddesmør lugten vil tiltrække myrerne og borsyre vil dræbe dem. Myrerne vil også overføre borsyre til andre medlemmer af den koloni, hvilket gør løgnehistorie en effektiv kontrol metode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com