Naturlige retsmiddel for små sorte fluer på stueplanter

July 24

Stueplanter er ikke immun over for skadedyr. Små sorte fluer, kaldet svamp myg, er mindre skadedyr, men de bliver et irritationsmoment, som de flyver rundt i hjemmet. Mens disse fluer ligner små myg, bider de ikke. Deres larver lever af planternes rødder og de nederste blade af planter, forårsager skader, hvis fluerne er til stede i stort tal. Mens kemiske kontrol er tilgængelige, administrere dem naturligt ved at praktisere rette kulturelle pleje af dine potteplanter.

Instruktioner

•Kapacitet planter kun når de øverste 1-2 inches af jord føles tør når du holder din finger i den. Alt for fugtig jord, især nær overfladen, giver en optimal grobund for svamp myg.

•Tag døde plantematerialer fra jordens overflade, herunder nedfaldne blade. Myggen larver lever af dette materiale, så fjerner fødekilde minimerer myg befolkning.

•Repot angrebne hårdt planter i sterile pottemuld. Ryst så meget af den gamle, angrebne jord fra plantens rødder. Skåret ud døde rødder, så genplante stueplante i frisk jord. Bortskaffelse af den gamle jord udendørs så myg ikke kan reinfest den nye pulje.

•Indstil en lille gryde med hvede spirer nær angrebne anlægget, som kvindelige myg foretrækker at lægge deres æg i spirer i stedet for stueplante. Bortskaffe spirer efter tre dage, før æggene har en chance for at klækkes. Gentag dette hver to uger indtil myg er ikke længere et problem.

Tips & advarsler

  • Hvis planter er hårdt plaget af de små sorte fluer, behandle jorden med en Bt bakteriel gennembløde. Denne bakterie inficerer og dræber myg larver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com