Naturlige retsmidler at slippe stueplanter af Whiteflies

June 15

Naturlige retsmidler at slippe stueplanter af Whiteflies

Whiteflies er almindelige skadedyr af en lang række indendørs og udendørs planter. Stedet for at bruge farlige insekticider, kan hjem gartnere prøve en bred vifte af naturlige retsmidler for whitefly kontrol. Test altid ethvert hjem afhjælpe på en lille del af dit anlæg før du anvender det over det hele for at afgøre, om din plante er følsomme over for dens indhold.

Identifikation

Whiteflies er meget små insekter, der er nært beslægtet med skalaer, bladlus og mealybugs. Voksen whiteflies måle 1/10 tommer i længden, har vinger og er dækket af en pulverformige voks. Whiteflies lægge deres æg på undersiden af plante blade og hatch inden for fire til ti dage. Som de vokser, tage nymfer på en lys farve og en oval form. Insekter skader planter ved at fodre dem med deres sutter mund dele, fjerne sap fra løv. Whitefly fodring kan forårsage blade skal vises plettet, bliver gule og visner. Disse insekter producerer en klæbrig substans efter fodring på plante sap kendt som honningdug. Honeydew overholder plante, forårsager sort sodede skimmel til at udvikle. Denne afdækning af svampe ligner skorsten sod.

Sæbeopløsning

Hjemmelavet sæbe løsninger kan medvirke til at reducere sutter skadedyr på planter. Du kan gøre din egen sæbeopløsning ved at blande 1 gallon af vand i en container med 3 tbsp. flydende skålen vaske. Anvende sæbeopløsning til dit anlæg og forlade det på anlægget i to til tre timer. At undgå skade på bladene, skyl sæbeopløsning fra planten grundigt, som nogle planter kan lide bladet brænder med langvarig udsættelse for sæbe løsninger. Genanvende sæbeopløsning flere gange hver uge til fortsat kontrol.

Olie løsning

Gartneri olier er almindeligt anvendt til at fjerne whiteflies fra haven og huset planter. Du kan gøre din egen olie løsning i hjemmet ved at placere 2 tbsp. vegetabilsk olie i 1 gallon af vand. Gælde for blade af dit anlæg befængt med whiteflies, koncentreret på undersiden af bladene, hvor whiteflies samles. Skyl løsning fra anlægget efter et par timer. Gentag anvendelsen af din hjemmelavede olie løsning, som er nødvendig for fortsat whitefly kontrol.

Alkohol

Whiteflies, bladlus, mealybugs og spider mider er modtagelige for alkohol. Anvendelse af sprit på dit anlæg blade kan medvirke til at reducere disse insekter og den deraf følgende skade. Placer et stykke vat i sprit, tillader bomuld til at opsuge alkoholen. Gnid vat over angrebne plante blade og insekter. Skyl anlægget efter et par timer til at fjerne enhver alkohol rester. Gentag to gange om ugen for at holde whiteflies i skak.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com