Naturlige sprøjtemidler til at dræbe Centipedes

December 24

Naturlige sprøjtemidler til at dræbe Centipedes

Centipedes er skadedyr, der kan findes i og uden for hjemmet. De lange organer er opdelt med et par ben er knyttet til hvert segment. Nogle arter kan vokse til at være næsten 6 inches lang. Men mange arter vil kun vokse til at være lidt over 1 tomme. Centipedes er kendt for at spise edderkopper og små insekter. Selv om tusindben kan være nyttige i at fjerne disse skadedyr, kan de selv bliver et irritationsmoment. At skabe naturlige tusindben insekticid vil ikke kun fjerne tusindben problem, men også holde giftige kemikalier fra mad og familie.

Alkohol Spray

Isopropylalkohol er giftige, når fordøjet af bugs. Tilføje 1 kop af alkohol til 1 tsk af vegetabilsk olie og 1 qt. af vand i en sprayflaske. Bland spray godt. Spray vil dræbe enhver centipedes, der invaderer blomsterbede og haver; Det er sikkert at bruge på skadedyrsangreb fundet omkring planter.

Diatoméjord Spray

Diatoméjord er almindeligt brugt som et insekticid i både pulver og flydende former. Diatoméjord absorberer væsker, som det kommer i kontakt med. Hvis en fejl kommer i kontakt med jorden, er dens legemlige væsker drænet, som dræber fejlen. Desuden er diatoméjord en slibende pulver, som kan være skadeligt for lungerne, indånding. Men at skabe en diatomaceous spray i stedet for ved hjælp af formen pulver, kan reducere risikoen. At gøre spray, Bland 1-4 spiseskefulde af diatoméjord med en gallon af vand. Spray kan anvendes til planter, rundt om hjemmets foundation og andre steder, hvor centipedes live.

Sæbe Spray

Ligesom diatoméjord tørrer sæben bugs ved kontakt. Spray er lavet ved hjælp af 2 tbsp. flydende opvaskemiddel og 1 gallon af varmt vand. Ryst godt og spray blandingen i mørke sprækker og hjørner, som centipedes hyppige. Når sæben kommer i kontakt med tusindben, begynder det at tørre det ud. Holde spray tilgængelige og spray på centipedes, som de vises.

Vegetabilske Spray

Centipedes angriber planter, slipper en spray af vegetabilsk olie og flydende opvaskemiddel af skadedyr uden at skade planten. Kombiner 1 tbsp. af flydende opvaskemiddel med 1 kop vegetabilsk olie i en plast beholder og dæk. Når du er klar til at sprøjte anlægget, skal blandingen fortyndes med vand. Tilføj 2 tbsp. af blandingen til 2 kopper vand i en sprayflaske. Ryst blandingen godt før sprøjtning. Spray på anlægget og gentag hver 10 dage indtil no mere synlige tegn på tusindben infestation er persent.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com