Naturlige tomat Sprays

October 29

Naturlige tomat Sprays

Fælles insekter, at invaderer tomatplanter omfatter bladlus, hornworms, biller, whiteflies og spider mider. Når du opdager insekter på tomatplanter, skal de fjernes straks for at redde frugterne. Insekter skader blade og frugter på tomatplanter, hvilket vil reducere din høst. Mange forskellige sorter af naturlige tomat sprays findes der vil hjælpe med at beskytte dine tomater fra skadelige insekter. Naturlige sprays er også mere sikkert at bruge omkring børn og kæledyr.

Insekticid sæbe

En naturlige insekticid sæbe vil holde insekter såsom whiteflies, bladlus og spider mider off din tomatplanter. Økologisk insektbekæmpelsesmidler sæber er tilgængelige på havecentre, men du kan også oprette din egen hjemme for at spare penge. Hæld 1 tbsp. flydende skålen vaske i en sprayflaske. Hæld 1 qt. af koldt vand i en sprayflaske og rør ingredienserne sammen omhyggeligt for at forhindre suds fra formning. Spray tomatplanter med insekticid sæbe, når temperaturen holder sig under 90 grader Fahrenheit at forhindre brænde løv.

Hvidløg Spray

Hakkekød 3 ounce af hvidløg og kombinere det med 2 tsk af mineralsk olie. Tillad hakket hvidløg til stejle i vandet natten over. Tilføj 1 pint af vand og 1/4 ounce af flydende opvaskemiddel. Rør for at blande ingredienserne. Si blandingen gennem ostelærred og kassér hakket hvidløg. Hæld 2 tbsp. af hvidløg blandingen i en sprayflaske med 1 pint af vand. Spray tomat løv med hvidløg spray på et par blade til at prøve det først. Hvis ingen blad skaden opstår, genanvende hvidløg spray dagligt som er nødvendig for at fjerne skadedyr.

Peberspray

Kombiner 2 tsk cayenne peber med 1 qt. af kogende vand i en skål. Tillad cayennepeber til stejle i 10 minutter. Stamme peber gennem et kaffefilter eller ostelærred. Hæld blandingen i en sprayflaske og tilsæt 2 tsk af flydende opvaskemiddel. Spray tomatplanter med blandingen. Capasaicin i peber vil gør tomater uattraktive for skadedyr. Altid teste blandingen på et par blade først at sørge for det ikke vil skade løv.

Bacillus Thuringienis

Bacillus thuringiensis vil dræbe larver som hornworms. Den økologiske jordbakterie vil også kontrollere andre insekter som loppe biller. Pesticidet kommer i pulverform, som du derefter kombinere med vand i en presset skive eller haven slange. Spray er stadig ugiftige til dyr og mennesker. Spray lammer fordøjelsessystemet hos insekter, som forårsager skadedyr til at sulte. Insekticidet fungerer inden for et par dage og kan anvendes til tomatplanter efter behov.

Spray alternativer

Soft-karrosseri insekter som hornworms kan ødelægge løv på tomatplanter. Drys en let afstøvning af diatoméjord på løvet og skadedyr til at fjerne dem fra tomaterne. Det fine hvide pulver vil skære ligene af insekter og få dem til at dehydrere. Introducere naturlige rovdyr til tomatplanter at fjerne de skadedyr, der skader din afgrøder. Mariehøns og lacewings spiser insekter såsom bladlus, møl, mider og whiteflies. Tiltrække naturligt insekt rovdyr til haven ved at plante fennikel, dild eller Rejnfan.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com