Naturligt middel mod hvid svamp på blade

February 12

Synet af hvid svamp på bladene i en have er nedslående. Hvid svamp er fælles på rosenbuske, men kan påvirke mange andre planters blade samt. Mens der er mange kemiske midler til at kontrollere denne form for svamp, er nogle naturlige retsmidler sikkert for dig og dine planter.

Beskrivelse

Den hvide svamp på bladene vises i form af hvide meldug. Svamp starter som små pletter på bladene og vokser langsomt til at dække hele bladet. Denne meldug kræver fugt, så er ikke så almindeligt i områder med tørke. Dog producerer selv natlige dew nok fugt for at få den i gang.

Hvordan det breder sig

Den hvide svamp på blade spreder sig via sporer, der sætter sig på bladene og spreder sig indtil hele bladet er inficeret. Når meldug begynder at spire, kan det overleve tørre forhold. Denne pulverformige svampen normalt dræber ikke en plante men reducerer sin evne til at overleve vinteren.

Bagepulver og eddike

Du skal bruge en spand og sprayflaske til at komponere denne naturlige middel mod hvid svamp på blade. Kombiner 2 tbsp. bagepulver med 1 tbsp. destilleret hvid eddike i en skål. Tilsæt 1 tsk vegetabilsk eller majsolie og 2 tbsp. flydende opvask sæbe. Tilføje en gallon destilleret vand og Bland ingredienserne godt. Hæld opløsningen i sprayflaske. Spray de angrebne blade grundigt. Du mange skal sprøjte blade flere gange til den naturlige løsning at slippe af med den hvide svamp.

Brændenælder løsning

Du skal bruge en lærredstaske og kølle, to spande, si og sprayflaske til at oprette den hjem afhjælpe. Knuse et pund af brændenælde blade indeni en lærredstaske. Bære handsker, når du tilføjer bladene i tasken. Luk posen, Fastgør det med et reb eller en streng og sæt den i en spand med destilleret vand i en uge. Efter ugen er op, hæld vandet fra spanden i en si over en anden spand. Bland de anstrengte brændenælder med en gallon af vand og hæld opløsningen i en sprayflaske. Spray blade med hvide svampen. Vente en uge og spray bladene igen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com