Naturligt middel mod myggebalsam

June 6

Naturligt middel mod myggebalsam

Ifølge University of Florida IFAS udvidelse, to slags myggemidler findes på markedet: dem, der bruger syntetiske kemikalier og dem, der bruger plantebaserede kemikalier. De fås i forskellige formuleringer, der kommer i forskellige former, afhængigt af udvidelse tjenesten.

Typer

Naturlige repellanter er normalt æteriske olier afledt fra planter. Disse omfatter olie af citron eukalyptus, citronella, citron timian og citrosa.

Effektivitet

Ifølge filtypenavnet University i New Hampshire kooperative arbejde naturlige myggemidler normalt ikke så effektivt som andre former for afskrækningsmidler fordi de ikke behøver at bestå strenge test for at bevise deres effektivitet. Centers for Disease Control og forebyggelse rapporterer imidlertid at olie af citron eukalyptus arbejder så effektivt som lave koncentrationer af DEET.

Overvejelser

Naturlige produkter markedsføre ofte sig som værende sikkert. Ifølge University of Florida IFAS udvidelse er naturlige produkter ikke nødvendigvis mere sikker. De kan være giftige og irriterende, især i høje koncentrationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com