Naturligt middel mod plante bladlus

June 9

Bladlus fjerne sap fra planter og svække dem. Når bladlus invadere en plante, kan de gør dem mere modtagelige for sygdomme. Når bladlus feed på planter, efterlader de en honningdug rest, som tiltrækker myrer og svampevækst. Bladlus kommer i en række farver, herunder pink, hvid, grøn eller brun. Når du finde ud af, at bladlus invaderer dine planter, kan du fjerne dem med naturmedicin, beskytte dine planter og miljøet mod skadelige kemikalier.

Vand

Sprøjte planterne med en stabil, skarpe strøm af vand fra din haveslange. Spray vand på undersiden af bladene. Fokuserer på områder hvor du bemærke de mest bladlus. Fortsætte med at sprøjte planterne med vand dagligt indtil du mærke en reduktion i bladlus på anlægget. Undgå at sprøjte planterne med fine blade eller dem, der har brug for tør jord for at trives.

Gavnlige insekter

Tiltrække eller placere gavnlige insekter i din have til at dræbe bladlus. Lacewings og mariehøns er fælles rovdyr, der vil spise bladlus. Køb insekter på en planteskole eller tiltrække dem til din have ved at plante Kløver, Mælkebøtter, mynte, fennikel og dild. Duften af disse planter vil tiltrække predator insekter, således at de vil ødelægge bladlus. Brug af pesticider på planterne vil dræbe de gavnlige insekter samt.

Insekticid sæbe

Anvende en insekticid sæbe til planter til at fjerne bladlus uden kemikalier. Køb Økologisk insekticid sæbe på din lokale haven forsyning butik eller lave din egen derhjemme. Kombiner 2 tsk af flydende opvaskemiddel med 1 kvart vand i en sprayflaske. Bland sæbe og vand forsigtigt at undgå forårsager sæbeskum. Spray sæbe på roser hver anden dag. Undgå at anvende sæbe i temperaturer over 90 grader Fahrenheit, fordi det kan brænde planterne.

Banan-skræl

Placer banan skræl rundt i bunden af planterne og lad dem nedbrydes i jorden. Bladlus vil undgå lugten af rådnende bananer. Banan-skræl er også gavnligt for jorden, som de vil tilføje kalium og fosfor til det. Arbejde peels i jorden, når de begynder at nedbrydes. Undgå at bruge banan skræl alt for ofte, fordi de kan tilføje for meget kalium og fosfor, som kan fratage plante af kvælstof og magnesium.

Hvidløg Spray

Anvende en hjemmelavet hvidløg spray til planter til at fjerne bladlus. Bladlus ikke nyde smagen af hvidløg. Hakkekød 3 hvidløgsfed og tilføje dem til 2 kopper vand. Tillad hvidløg til at sidde i vandet natten over. Stamme blandingen gennem et kaffefilter eller ostelærred og hæld det i en sprayflaske. Tilsæt 1 tsk af flydende opvaskemiddel og Ryst forsigtigt sprayflaske. Spray hvidløg blandingen på planter at gøre dem mindre attraktiv for bladlusene. Anvende hvidløg blandingen efter behov eller efter en kraftig regn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com