Nautisk / strand udsmykning idéer

August 4

Nautisk / strand udsmykning idéer

Invitere de beroligende, breezy billeder af havet ind i dit hjem med nautisk og strand-tema indretning. Nautisk indretning stilarter passende til alle rum i huset. Indarbejde strand tema i dit hjem gennem den kreative brug af farver, møbler og tilbehør. Selv om du er miles fra stranden, skaber en nautisk tema i dit hjem en følelse af afslapning gennem billeder af endeløse kystlinjer og vugger sejlbåde.

Vægge og gulve

En nautiske farvepalet bringer tankerne billeder af havet og kysten. Vælg farver, der er lys og ikke overmættede. Sky blue eller lysegrønne vægge tilføje en smule farve mens mest neutrale hvide og cremer er egnet til en simpel palet. Sprøde hvide accenter tilføje en følelse af friskhed til mest nautiske farveskemaer. For eksempel tilføje enkle hvide krone og baseboard støbning i stedet for naturlige træ støbning. En Cape Cod beach house føler, tilføje hvide wainscoting op rundt i lokalet. Hvis du foretrækker en mere legende vibe, tilbyder en trykt tapet grænsen prydet med stjerne fisk, ankre eller drivende sejlbåde et stænk af sjov. Mere sofistikeret rum er klædt af en grænse, der er designet til at ligne en antik kort eller compass rose. Naturlige trægulve efterligne stilen af klassiske sejlskibe eller sejlbåde; brede planker oprette en rustik beach house føler mens lys laminat hårdttræ lyser rummet. Blødgøre trægulve med tekstureret og tæt flettet område tæpper i naturfibre og farverne som sand, fløde eller navy blå.

Møbler

Nautisk-inspirerede møbler giver det udseende, at det er forvitret og elsket. Oprette en lurvet chic plads ved at vælge træ møbler stykker med en imiteret antikt eller nødstedte look. For eksempel, er en træ køkkenbord færdige med hvid maling velegnet til en beach bungalow spisestue. Regenereret sideborde med små chips maling tilføje en rustik element til en stue eller soveværelse. Tilbyde wicker siddepladser med blå og hvid stribet puder i en spisestue eller stuen. Vælg stykker med subtile nautiske detaljer snarere end udførlige strand-tema udskæringer eller inlays. En sengeramme med plakater med reb-stil træ detaljering minder om båd slips linjer; et sofabord med en enkel fire-takkede stjerne ligner en compass rose er en fin mulighed for stuer.

Tilbehør

Smarte samlinger af strand-tema tilbehør føje de integrerende strejf af stil til en nautisk tema værelse eller hjem. I et badeværelse, linie i vindueskarmen med farverige glas fisk til at matche en undervands-tema badeforhæng; små hætteglas af sand punkterede med miniature skaller gøre en sofistikeret tilbehør til vindueskarmen over en køkkenvask. I stedet for indrammede malerier, dække væggene med regenereret stykker af både, som ankre eller helms; oprette scrapbook-stil shadowboxes ved at indsamle og limning forskellige skaller i enkel hvid-indrammet bokse. Vælg tekstiler byder subtile nautiske temaer for pyntepuder eller sengelinned; Vugger stjerne fisk eller sejlbåde er dæmpet men legende. Undgå travlt nautiske mønstre for gardiner eller store stykker af polstrede møbler; i stedet skal du vælge farver i passende palet eller simpel navy og creme striber at fremmane strand tema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com