Nautiske Baby værelse ideer

January 5

En nautisk tema er en nem idé at indarbejde et barns værelse. De farver, der er forbundet med havet er beroligende og behagelig for øjet, og du kan medtage maritime motiver som både og ankre med vægkunst, boligtekstiler og mobiler. Uanset om du gør dine egne dekorationer eller købe dem, er en nautisk tema indretning ganske enkelt at opnå.

Farver

Pale blues og solrig gule er indlysende farver for et nautisk tema værelse, men du kan tilpasse de fleste pastel farver til at passe alt for. Du kan bruge rød og hvide striber, og blå og hvide striber, alle forbundet med at sejle, i moderate mængder for værelse accenter, eller du kunne male en hel væg med denne type mønster. Du kan bruge alle farver med succes i en nautisk værelse hvis du vælger de rigtige toner - farver, der ser ud som de er blevet bleget eller falmet i solen vil blande sig med resten af indretningen. Du kan optage præg af lyse farver med billeder af tropiske fisk, parasoller og både anvendes til rummets art og tilbehør.

Tekstiler

Der er en bred vifte af nautisk-inspirerede stof som du kan bruge til en baby værelse. Hvis du laver din egen gardiner, du kan bruge nyhed og dekorative stof med bådene, sejlere, ankre, fisk og ocean scener, og du kan bruge sammenholdelse eller koordinere tekstiler for sengelinned, pude dækker og andre boligtekstiler. Hvis du køber færdige gardiner og sengetøj, dit valg er smallere, men du kan vælge bleg blues, andre pasteller eller striber og tillade tapet, kunst og tilbehør til at demonstrere den nautiske tema yderligere. Du kan købe eller gøre plain gardiner eller sengelinned og applikationssyning farverige båd, fisk eller anker figurer til dem. Du kan selv skabe enkle båd billeder uden meget kunstnerisk dygtighed, som de består af grundlæggende former; Du kan bruge multimedieklip eller illustreret børnebøger for inspiration.

Kunst & tilbehør

Nogle enkle rører, der passer og forbedre en nautisk tema er drivtømmer og naturlige-farvet reb. Bruge drivtømmer til at gøre et rustikt udseende billede eller spejl ramme, eller skrue nogle kroge i en slebet planke og montere den på væggen til at hænge ting. Tyk, naturlig-farvet reb minder om både og sejlads og ville bringe temaet i en nautisk baby værelse. Du kan bruge det til at gøre simpel gardin slips-backs eller dekorere møbler af coiling reb om benene, lime det fast på plads for sikkerhed. Nautiske vægkunst kan være hjemmelavet--kan du finde fotografier eller tegneserie billeder af nautiske scener, justere billeder med kunstneriske effekter programmer på fotoredigering software, printe dem ud på glossy papir og ramme dem. Hvis du bruger en dyb kasse ramme, kan du montere små legetøj som legetøj bådene, plast fisk, reb bundet til sejlads knob, skaller og søstjerner som en slags vægkunst. Ligeledes bruge nautisk tema objekter og legetøj til at gøre en mobiltelefon ved at hænge dem fra nogle træpinde eller strimler af drivtømmer. Medmindre mobiltelefon er lavet udelukkende af bløde, montere børnesikre objekter, sikkert det uden for barnets rækkevidde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com