Nautiske børnehave tema ideer

October 11

Nautiske børnehave tema ideer

En baby heldige nok til at sove i en nautisk tema børnehave ansigter hver ny dag mødt af skoler af fisk på væggene, sejlbåde på åbent hav og strålende farver. En nautisk tema er en godbid til baby's nyudviklede øjne og en enkelt stil for forældre til at replikere i børnehaven. Hvis du vil oprette denne stil i dit barns børnehave, Tillad dig selv at opleve nydelse mikse og matche møbler og tilbehør fra forskellige epoker og regioner til at skabe et rum, hvor tåge horn echo er ikke langt væk.

Farver af Sand og hav

Farver påvirker stemningen i et rum og hjælper med at indstille den dekorative tone. De farver, der er fælles i nautisk dekoration typisk graviterer mod blues af himlen såvel som aquamarine af havet under det. Sandy gule er også favoritter, som er røde. I børnehaven, kan dette spille med du male væggene gule og lægge en strand vægmaleri. Male loftet og trim blå for kontrast. Gulvtæppet og smide tæpper kan være gul som godt. Byger af farve, bruge pyntepuder gjorde i rød lærred for en gyngestol og pryder den babyseng med en rød Talsmanden. Andre farver i typografien omfatter grønne, beige, grå, hvide, brune og koraller.

Motiver

Den nautisk tema har meget at tilbyde, når du søger efter dekorative motiver til at bringe ind i dit barns soveværelse. Kig til tapet trim og gardiner med sejlbåde på dem. Striber figur i nautisk dekoration en fremtrædende plads. Mikse og matche tapetet ved at hænge nogle stribet tapet under sejlbåd trim. Male dekorative skaller på krybbe eller kommode.

Tilbehør

Tilføje søfartstema skuffe og skab trækker. Vise en samling af sailor dukker på en hylde,---herunder nogle antikke dem---samt nogle modelskibe eller legetøj bådene. Opret shadowboxes fyldt med postkort fra havet, dekorative skaller og en kaptajn spyglass. Gøre en matchende spejl ved at lime et sortiment af skaller på mirror's ramme. Hænge nogle fiskenet samt nogle gammeldags glas svævende bolde på væggen. Lede efter måder at bringe fisk motiv ind i stuen ved hængning farverige keramiske fisk på væggene eller ved at tilføje en fisk - eller havfrue-tema mobile over barnets seng.

Møbler

Nautiske i sagens natur er en smule eklektisk. Ofte værelser indrettede i nautisk tema blander møbler stykker fra udsmykning stilarter som Afrika, Asien og Europa, som afspejler påvirkning af handelen ruter på møbler stilarter. For dit barns værelse, kigge efter stykker som en vidjer gyngestol og ble hæmmer. Afhente en kommode, der er en smule forvitret, og hænge bambus hylder på væggene. Vælge et dyrere stykke som en mahogni puslebord.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com