Nautiske soveværelse idéer til drenge

July 28

Nautiske soveværelse idéer til drenge

Uanset om du fokusere på sejlads på havene eller rejser deres dybder, med bare lidt fantasi og et par grundlæggende håndværk færdigheder, kan du oprette en drengs soveværelse, der afspejler en nautisk livsstil. Vælg mellem tilføje bare et par indslag eller oprette en helt tema værelse at afspejle din dreng nautiske interesser.

Nautiske rører

Tilføje et par små rører til din drengs soveværelse at indføre en følelse af skibe og havet. Bruge blå og hvid som de vigtigste farver i rummet til vægge, gardiner og bed belægninger. Blå og hvid stribet stof fremkalder liggestole på et krydstogtskib, og rød, gul og hvid afspejle farverne i nautiske flag. Oprette et knudepunkt på væggen ved at hænge nogle nautiske elementer--måske et par årer eller festlige regatta flag rundt i lokalet på toppen af væggene. Andre nautiske tilbehør omfatter en skibets kompas, en redningskrans og endda et anker.

Søværnet

Oprette en Navy nautiske rum for drenge, der har en interesse i militæret. Hente inspiration fra Navy uniformer og pynt med hvid og navy blå samt messing. Alt skal være sprød og pæn, så brug solid farvede sengetøj og tilskynde din søn til at gøre sin seng hver dag. Kort og billeder af skibe og ubåde kan dække væggene. I nærheden af toppen af muren, male nautiske flag, som stave ud dit barns navn og bruge en stor læder kuffert med messing beslag som opbevaring.

20.000 ligaer

Binde i den nuværende steampunk dille ved at dekorere din søns værelse som Nautilus, ubåd i Jules Verne "20,000 verdensomsejling Under havet." Klip figurer ud af skum bestyrelsen at skabe vintage udseende vareforbrug og hjul, og spray male dem en messing farve. Bruge redskaber og gamle ur dele til at oprette en vægur. Opsøge victorianske udseende møbler og tilbehør, såsom Skrivebordlamper med grønne glas nuancer og læderstole og bagage. Tilskynde din søn til at tegne og farve mystiske havdyr og ramme dem i sirlige metalstel.

Sejlskib

Din søn kan have sin egen sejler skibet i sit soveværelse. Dekorere en væg med et verdenskort og opmuntre ham til at plotte en sejlads rute på det. Rundt på kortet, hænge billeder eller billeder af de eksotiske rejsemål, han ønsker at besøge. På en anden væg, male et vægmaleri af horisonten med jord synlig i afstand. Stå en høj stang med en Krydsstykket mod væggen og hænge et lagen fra det som et sejl. Placer et ark af glas eller plast på en stor spole af reb til at oprette et Sengebord, og top det med en messing sengelampe og en miniature kikkert.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com