Nautiske soveværelse idéer

August 7

Nautisk indretning påberåber sig billeder af grand eventyr til søs. Uanset om du er udsmykning et strandhus med havet lige uden for døren, eller en indlandsstater hjem i forstæderne, kan du optage dette tema i dit soveværelse. Seaside billeder, der ledsager denne indretning kan være meget beroligende, mens de eventyrlystne accenter holde det interessant.

Farve

Nautisk indretning er oftest forbundet med farverne blå, hvid og rød. I soveværelset, vil du ønsker at understrege de beroligende blå nuancer, mens du bruger rød som en markeringsfarve. For meget rødt kan være disharmonisk i et rum, hvor du forsøger at hvile. Blues i din indretning kan variere fra dybe navy til en lyseblå sky. Ligeledes, røde kan være en mørkere rust farve eller en primær rød.

Sengetøj

Når du vælger dit sengetøj for et nautisk tema soveværelse, holde dine tre primære farver i tankerne, og spille med disse, indtil du kommer op med en farvekombination, der er beroligende til dig. Lodrette striber er populære hos et nautisk tema og navy og hvid kan arbejde godt på en seng. Denne enkle design kan være accent med pyntepuder, der omfatter forskellige nuancer af blå med et strejf af rødt hist og her.

Møbler

For et rum, der altid ser sprød og ren, vil uberørte hvide møbler fungere godt med et maritimt tema. Dog kan en mørk træ arbejde pænt med denne indretning. En antik finish på nogen form for møbler vil giver rummet en mere levede i føler. En nautisk tema bare tigger om en samling af interessante tilbehør, så Placer et par vægmonterede hylder eller bogreoler med ekstra plads til dekorative elementer i hele lokalet. Dette vil bidrage til at holde dine andre overflader såsom sengelamper og dressers clutter gratis. En runde, port hul stil spejl er en perfekt finish.

Tilbehør

En række interessante tilbehør vil bringe den nautiske tema af soveværelset sammen. Billeder eller malerier af fyrtårne eller sejlbåde bliver hurtigt viderebringe tema i rummet. Væg klistermærker kan bruges til at oprette en meget gribende udvidelse af dit tema. Vise et vidunderligt citat om eventyr eller havet på din væg. En lille samling af model fyrtårne eller både kan vises på en hylde. For et mere naturligt look, bruge elementer som muslingeskaller og stykker af drivtømmer. Antikke butikker kan have nogle interessante fund, der kan bruges i din nautisk indretning samt, som en gammel oar, der kan monteres på væggen, eller antik verdenskort.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com