Navnet på fejl, der svarer til lopper i Californien

August 10

Navnet på fejl, der svarer til lopper i Californien

Lopper tilhører Siphonaptera ordren. Denne Latin opkaldt oversætter som "vingeløse sifon." De har været en plage for samfundet i århundreder. De dræbte 200 millioner mennesker i løbet af byldepest. De forårsager ikke dette niveau af skader nu men de er meget irriterende. De er lysebrune til mahogni farve og ovale. De er flade og kan nemt køre gennem dyrehår og pels. De har børster, der tillægger værtens hår.

Sne lopper

Sne lopper eller springhaler trives i Californien og mens de ikke er lopper og ikke bor på blod, de er små og ligne lopper. De er mørke og hoppe rundt som lopper. De har en furcula, en to-strenget udvidelse nedenunder dem. De fastgøres furcula ned og dette fjedre dem op i luften, som ligner hopping og også giver dem navnet "Springhale."

Loppe biller

Loppe biller lægger deres æg i nærheden af toppen af jorden hvor æggene klækkes tre dage senere. Loppe beetle er oval formet. Først de er hvide men derefter de vende sort med et rødt skær. De er meget små--om 0,06 af en tomme lang. De store bagben. De findes i dichondra afgrøder og i bermudagrass, hvor de kan ødelægge med deres konstante spise. Græs og dichondra ser ud som om det er lider gødning brænde. Disse biller bider ikke mennesker.

Hop flyve

Hop fluen er virkelig en bladlus. Det kaldes ikke en hop flyve, fordi det humle, men fordi det er tiltrukket af humle. De er grønne, når de er unge og vendte sort af den tid, de kan flyve. De suckers, der ligner små horn. Disse er suger saften ud af bladene, ikke for bidende folk.

Chiggers

Chiggers kunne forveksles med lopper, fordi de forårsager en intens kløe fra deres bid. De en meget lille, har seks ben og er røde. Men deres størrelse (1/150 af en tomme) gør dem næsten usynlige. De er larve stadie af mider og de overleve ved burrowing ind i huden og lever af næring fra huden. Dette er meget kløende for mennesket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com