Navnet på Metal i kanten af tagsten

November 18

Navnet på Metal i kanten af tagsten

Tagdækning fliser lavet af ler eller beton er holdbare og attraktivt; de er et dagligt syn i sydvestlige arkitektur stil. De er naturligvis brandsikker, som giver home insurance rabatter og kan beskytte strukturer under fire sæson. Dog kan deres konstruktion afsløre de underliggende tag dæk under visse typer af kanter. Installere metal flashing under denne kant kan forebygge problemer.

Grundlæggende

Den ensartede dimensionalitet af ler eller beton fliser tillader dem at overlapning og Beskyt den underliggende tag dæk i de fleste tilfælde. Dog, når to tag fly mødes i en dal, deres kanter kan ikke overlappe. Når en kant også opfylder en lodret overflade som en skorsten, overlapper ikke det overfladen. I begge tilfælde er dækket udsat for fugt og de elementer, som kan forårsage skade og utæt. Et ark af metal i leddene under flisen dækker de udsatte områder. Dette metal kaldes blinkende.

Typer

Tag-inddækning består af fire typer. Perimeter kantning beskytter kanterne af taget under ekstreme vejrforhold, såsom regn efterfulgt af fryse-tø cykling. Gennemføringer som udstødningsgas ventilationskanaler og rør har flad blinkende flanger, der strækker sig omkring penetration under helvedesild. Dalen blinkende er velegnet til punkter hvor to faldende tag flader mødes. Og lodret overflade blinkende er, hvad du installerer når fliserne abut en lodret overflade som en skorsten. Flere typer af blinkende er i brug her, men den, der beskytter de pyntede er kendt som kanal blinkende fordi det danner en U-formet kanal gennem som regn eller andre nedbør kan flyde væk fra taget.

Dalen standarder

Installere valley blinkende ifølge producentens anvisninger. Metal sorter skal være mindst 0.019 tommer tyk, hvilket svarer til nr. 26 galvaniseret ark gauge. Det skal også være modstandsdygtige over for korrosion. Inddækningen skal omfatte mindst 11 inches hver vej fra midten af dalen og bør indeholde en splash diverter rib, der er mindst 1 tommer høj som en del af sin form. Hvis hældningen af taget stiger tre enheder eller større for hver 12 enheder af bevægelse fremad, som er lig med 25 procent eller mere, så kræver blinkende en 26-tommer-dækkende underlag kører længden af dalen. Dette er i tillæg til eventuelle andre underlag kræves af flisen.

Kilder

Standarder for tag blinkende kommer fra to kilder. Først er den nationale tagdækning-entreprenører of America, brancheforeningen for tagdækning industri. Dens anbefalinger er praktiseres af professionelle tagdækkere men er ikke juridisk bindende medmindre et byggeprojekt er baseret på den internationale kode for bolig. Dette er den anden kilde til tagdækning standarder; det danner grundlaget for alle lokale og statslige koder i USA. International kode Rådet administrerer disse oplysninger. Disse standarder er bindende. Tagdækkere, der ikke følger dem vil ikke have deres tag, der er godkendt til brug af kommunale inspektører, der overholder internationale bolig kode.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com