NEC krav til udendørs beholdere

April 27

NEC krav til udendørs beholdere

Siden 2005, har den nationale elektriske kode (NEC) kræves udendørs beholdere på nybyggede huse. NEC omfatter også sæt forskrifter for montering af udendørs elektrisk beholdere. Dens krav beskæftige sig med deres beliggenhed og deres passende vejrbeskyttelse.

Antal og placering

Ifølge NEC, skal hver nyopførte hjem have mindst to udendørs beholdere. Beholderne er placeret i front og på bagsiden af huset. Placering af beholdere og dertil bør ikke mere end 6 1/2 fod fra jorden.

Balkon, dæk og indgangsparti

Et krav, der er føjet til NEC i 2008 hedder det, at altaner, dæk og verandaer, der kan tilgås fra inde skal have mindst én beholder stikkontakt anbragt inden for kanten af det udendørs struktur. Denne tilføjelse fastslår også, at beholderen ikke må være mere end 6 1/2 fod over den udendørs struktur overflade. Koden, giver dog en undtagelse fra dette krav. Balkon, dæk og indgangsparti, som har en brugbar område under 20 kvadratfod behøver ikke at have en udendørs beholder.

Beskyttelse mod vejrliget

For at forhindre fugt i at trænge ind en udendørs beholder kabinet, skal den beholder frontpladen hvile trygt på en anlægsflade. I tilfælde, når en beholder er installeret på en ujævn overflade, kan fyldstof materiale anvendes i hullerne.

En vejrbestandig kabinet skal være til stede på alle 15 - og 20-amp, 120/240-volt udendørs beholdere. Et stykke tid-i-brug cover skal også udnyttes.

GFCI beskyttelse

Alle udendørs beholdere er forpligtet til at have ground fejl circuit interrupter (GFCI) beskyttelse på plads. En sjælden undtagelse findes dog, når en beholder er leveret via en dedikeret afdeling kredsløb, er ikke let tilgængelige og jord-skyld beskyttelse er fastsat for udstyr eller beholder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com