Nectre Cook komfur Specs

January 10

Nectre Bakers ovn er en australsk-made, plads opvarmning og madlavning ovn med en kogeplade, hvilket gør det til et alsidigt apparat i en bolig eller sommerhus. Varme kapacitet er nok til at opvarme boligareal på et hjem eller hele pladsen for en lille hytte med minimal vægge. Det giver mulighed for bagning i ovnen mens madlavning på en kogeplade og varme et rum, alle med den samme energi.

Størrelse og madlavning kapacitet

Nectre Bakers ovn komfur har fire komfur øjne for madlavning på komfur med gryder. Ovnen er 14 inches bred af 13 inches dyb og 11 inches høj, giver plads nok til at koge i en bradepande, hvis det er nødvendigt. Brændkammeret er placeret over ovnen hulrum og er 13 inches lang med 11 inches dyb, med 14 inches høj. Komfur øjne er også flytbare for direkte ild eller wok madlavning.

Rumopvarmning kapacitet

Ovnen kommer med Chamottesten til at stabilisere og øge madlavning og rumopvarmning kapaciteter. Nectre Bakers ovn vil varme et rum op til 900 firkant feet, afhængigt af kvaliteten af hjemmets isolering og den udvendige temperatur. Denne firkantede optagelser antages det, at rummet er et værelse uden vægge og døre blokerer varmen.

Sikkerhedsfunktioner

Der er to varme shields på ovnen, en nederst og en bagud, beskytte omgivende brændbart overflader og reducere nødvendige clearance plads. Både ovnen og brændkammer har glasdøre, så du kan se inde for at se størrelsen af brand eller din mad i ovnen uden at åbne døren. Ovnen har også en flue for sikker varme flugt, der cirkulerer varm røggas gasser gennem madlavning ovnen før de er skubbet ud gennem stikkontakten i flue, der er rettet op og ud af huset. For ekstra brandsikkerhed er der en ash læbe under brændkammer døren, der fanger nogen varm aske eller kul fra at falde på gulvet.

Brænde tid og BTU Output

Nectre Bakers ovn er en langsom forbrænding varmelegeme, som skaber en længere brænde tid på den mindre mængde af materiale. Denne ovn vil brænde i op til otte timer ved 75 procent effektivitet og lægger ud 30.000 BTU'S per time til at opvarme et rum. Effektivitet hjælper vis procent af varme, der er udvundet af vægten af træ, der blev brugt. Denne varme tid og effektivitet er sammenlignelig med andre moderne brændeovne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com