Nectria vs Bark biller

December 28

Bark biller og Nectria er to helt forskellige organismer, som angriber træer og buske. De kan angribe det samme træ eller busk på samme tid, dog som gunstige betingelser for begge er ens. Den bedste fremgangsmåde når der beskæftiger sig med disse organismer er også lignende.

Hvad er forskellen

Bark biller er små insekter mens Nectria er en svamp. Bark biller er normalt mellem 1/16 og 1/4 tommer lang, og er almindeligt sort, brun eller mørk rød. De er sjældent selv bemærket, men. Den første indikation af, at de er i området er normalt skader på træerne. Nectria svampe producerer lidt orange, røde eller hvide vækster på træ bark.

Den skade, de gør

Nectria kan dræbe grene eller endda hele træer og buske, mens bark biller sjældent forårsage så meget skade. Nectria inficerer træer hvor bark er blevet beskadiget og dræber barken som det spreder. Det forårsager cankers, der ligner en lidt indsunkne, misfarvede patch, normalt hvor en træ eller Busk er blevet skadet, eller hvor der er en død gren. Svampen er normalt ikke bemærket indtil foråret når træ eller busk ikke kan producere blade på alle dens filialer eller kan visne. Bark biller er mere tilbøjelige til at angribe svækket eller syge træer og buske, men de kan angribe dem, der er sunde og blomstrende. De lægger deres æg under barken overfladen af træet lemmer, kufferter og busk stammer. Larverne lever af det inderste lag af bark indtil de modne, så tygge gennem bark at dukke op, som regel mod slutningen af foråret, ende af sommer eller tidligt i efteråret. Små huller, der ser ud som træet har optaget med buckshot er ofte den første og mest indlysende indikation af, at de var der. Frass, en savsmuld-lignende stof, kan også findes under hullerne.

Beskæftiger sig med skaden

Fjerne Nectria-smittede grene, når betingelserne er tør. Desinficere Beskæresave eller grensakse mellem nedskæringer med en 10 procent blegemiddelopløsning. Fjerne forgreninger befængt med bark biller og brænde dem så hurtigt som muligt. Hvis biller har svækket stammen af et træ, fjerne træ for sikkerhed.

Give det en Chance

Opretholdelse af træ og busk sundhed vil hjælpe forebygge eller i det mindste minimere skader fra bark biller og Nectria. Vand træer og buske som nødvendigt, afhængigt af kravene til arter. I almindelighed, vand veletablerede træer når top 3 til 4 inches af jord er tør med nok vand i blød top 1 fod jord. Brug en smal metalstang til at bekræfte, at du har anvendt tilstrækkeligt vand. Skub stangen ned i jorden. Der vil være mærkbar modstand, hvor jorden er tør. Distribuere vandet over hele området under træ eller busk drop-line og 5 til 10 fod ud og ikke lige ved trunk eller base af busk stængler. Undgå at beskadige træer og buske med græsplæne vedligeholdelsesudstyr. Giver et træ eller busk gødning kan i det tidlige forår bidrage til at holde det vokser kraftigt men basere mængden og typen af gødning på træ eller busk arter krav og jordens frugtbarhed. Almindeligt, er 12 kopper 16-4-8 gødning pr. 500 kvadratfod af rodzonen tilstrækkelig for træer og buske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com