Negativer af geotermisk varme & aircondition

July 13

Geotermisk energi er bogstavelig talt varme fra inde i jorden. Kernen, 4.000 miles dyb, er den varmeste del af planeten, mens temperaturer får lavere tættere på jordens overflade. Mest lavvandede jorden--op til ti fod under overfladen--forbliver på 50-60 grader Fahrenheit og er faktisk ikke opvarmet geotermisk, men af solenergi. Varmepumpesystemer er dog omtales som "geotermisk" eller "formalet kilde." Køligere end over jorden temperaturer om sommeren og varmere om vinteren, bruges jorden til at varme og kølige bygninger.

Jordvarme varmepumpe Basics

Der er tre vigtigste dele at et geotermisk varme system: luft leveringssystem, varmeveksleren og pumpe mekanisme. Geotermiske varmepumper har været anvendt i USA siden 1940 og er mere effektiv end de alternative luft-kilde varmepumper, fordi de tegner på konstant jorden temperaturer i stedet for de mere foranderlige udeluft betingelser. Geotermisk pumper er mellem 300 og 600-procent effektiv på kolde vinteraftener sammenlignet med en maksimal luft kilde Pumpeeffektivitet 250 procent. (Varmepumpen faktisk overføres mere energi gennem varme end den bruger i elektricitet, hvilket er, hvad giver det mere end 100-procent effektivitet.) Varmeveksleren er et sæt af rør begravet i lavvandede jorden i nærheden af huset eller anden bygning. Om vinteren pumpes varme fra udveksling ind i huset; i sommer varmen udvindes og pumpes tilbage i varmeveksleren.

Minimal negativer

Der er flere fordele ved geotermisk varme- og kølesystemer end negativer; den primære hindring for de fleste forbrugere er den oprindelige finansielle udlæg. Bortset fra omkostninger, geotermisk energi "kunne vise sig for at være de mest godartede energiressource af alle, og den mest udbredte," ifølge forbrugergruppe energi forbrugerne kant. Environmental Protection Agency rapporter, geotermisk opvarmning og afkøling systemer er den mest omkostningseffektive, energieffektive og miljøvenlige systemer tilgængelige (Se ressourcer).

Høje omkostninger anlæg

Prisen installation af geotermisk varme- og kølesystemer er betydeligt højere end luft kildesystemer. Department of Energy fastholder, at omkostningerne er indhentet gennem energibesparelser. Dette kan tage to år, ti år eller endnu længere, dog afhængigt af det enkelte system og husstandens behov. For nogle boliger er uoverkommeligt høje: George Musser af "Scientific American" magasin anslået en pris på $70.000 i 2009 til at ændre sit hjem til et geotermisk system. Selv om staten rabat ville have leveret $10.000 mod projektet og føderale skattefradrag en anden $20.000, ville den out-of-pocket omkostninger stadig have været betydelig, på $40.000. Afhængigt af hvor meget energiregninger reduceres gennem geotermiske systemer, er det muligt, at sådanne høje omkostninger aldrig dækkes.

Ulemperne ved eftermonteringer

Geotermiske systemer der primært er installeret i bygningen; den eneste del, der ligger uden for er jorden loop, der ledes ind i huset. Når du installerer et system i en ældre hjem, forstyrrer det den landskabspleje, fører til ekstra genoprettende omkostninger. Hvis vandrette rør anvendes, er 4-mund-dybe grøfter lagt 5 fødder fra hinanden, så husejere skal forberedes for forstyrrelser og tage sig til beskyttelsesforanstaltninger trærødder og landskabspleje, hvor det er nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com