Negativer til geotermisk varme

April 5

Negativer til geotermisk varme

Geotermisk varme seler den naturlige varme, der genereres fra inden for jorden og bruger det til at varme en bygning, snarere end ved hjælp af traditionelle metoder til varme. Mens denne grøn energikilde har mange fordele, har det flere negativer, som kan mindske som teknologi forskud.

Omkostninger

De indledende udgifter ved at sætte i et geotermisk varmeanlæg er et negativt for nogle mennesker. Da rør skal være boret ind i jorden, så installeret i hele huset, varmesystem denne type af system omkostninger, meget mere end installere en traditionel. Mængden af penge, du sparer i varmeudgifter gør op for de indledende udgifter over flere år, men prisseddel er stadig en negativ.

Størrelse

Størrelsen af varmesystemet anses en negativ, fordi det kræver en masse plads. Rørene skal være boret ind i et hot spot derefter køre underground til bygningen, de arem't bare gravede lige under bygningen. Dette gør det vanskeligt at installere i boliger, der er tæt på hinanden eller steder, hvor bygningerne er høje og tæt på hinanden.

Reparationer

Da geotermisk varmeanlæg ikke er standard varmesystem, blive reparationer en negativ. De kan koste mere og tage et stykke tid for at finde en reparation mand. Hvis din varme bryder midt om natten, kan det være en dag eller to, indtil nogen kan komme til at ordne det, da kvarteret handyman sandsynligvis ikke vil vide, hvordan at reparere den.

Køleanlæg

Rør til geotermisk varme går gennem jorden, hvilket betyder, at de oplever forskellige temperaturer, så nogle køling væske er nødvendig for at sikre, de ikke får for varmt. Dette betyder, at regelmæssigt at kontrollere de væskestande. Hvis du vælger at få geotermisk opvarmning af miljømæssige årsager, derefter er køle væske en stor negativ, fordi disse væsker er ofte ikke-miljøvenlige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com