Nem at dyrke fra frø græs

July 20

Voksende din plæne fra frø er langt billigere end indhaling i sod. Mange faktorer gå ind i din succes med en seedede græsplæne, ikke mindst som bliver dit valg af den relevante frø. Du vil få brug for at gøre nogle forskning for at sikre, at de frø du vælger er den bedste for din særlige græsplæne.

Lokale faktorer

Den første ting du skal overveje, når du vælger den rigtige frø er hvad slags betingelser din græsplæne præsenterer. Er det solrigt eller skyggefulde eller en blanding af to? Shady anses enhver græsplæne, der får mindre end seks timers sol om dagen. Hvilken del af verden du bor i--nord, syd, en overgangszone, subtropiske? Hvilken sæson er du plantning? Du skal vælge en græs lang at planterne godt på tidspunktet, du planlægger at plante eller du bliver nødt til at flytte plantning tid til en mere passende tid af året. Alle disse faktorer vil påvirke dit valg af frø sort.

Din jord

Tjek hvilken type af jord du har. Er det en lerjord, som har tendens til at fastholde vand eller en sandet jord, som dræner vand og næringsstoffer hurtigt? Er du heldig og har en dejlig lerjord, som kombinerer sand, silt og ler og masser af humus til at skabe en næsten ideel jord for fugt kærlig græsplæner? Hvad er pH balance i jorden? Er det sure, basiske eller neutrale? Hvor dyb er muld? Har du brug at tilføje noget for at gøre det en bedre seng til plantning din græs? Vær sikker på og har så mange oplysninger om din jord som muligt, når du taler til frø butik fyre.

Arter og sorter

Rådføre sig med lokale gartnerier og havemøbler eksperter til at finde ud af, hvilke typer af græs fungerer bedst for din græsplæne betingelser og jord type. Grundlæggende arter som Bermuda, Kentucky bluegrass og Svingel har særlige karakteristika, der gør dem velegnet til udplantning i specifikke typer af græsplæne situationer. Der er sorter inden for hver af de arter, der er blevet avlet for specifikke græsplæne krav. Exacta og karismatisk, for eksempel, er sorter af flerårige rajgræs. Karismatisk blev avlet til at være tørke - varme- og insekt-resistente og slid-tolerant, gør det godt for sports grønsvær og høj-trafik liggende områder. Exacta, på den anden side blev udviklet specielt til golfbaner at give en mørk grøn let at klippe græs, der er resistente over for grå leafspot sygdom. Græsser kan være krybende eller bunching som tusindben og St. Augustine, fint eller kursus, årlige eller flerårige. Årlige græsser bruges til overseeding og die-off og skal være tilsås. Flerårige græsser vokser hvilende og genoprette i foråret. Sørg for at tale med seed forhandlere om bestemte sorter, der kan være særligt velegnede for din type af plænen.

Blandinger og blandinger

Nogle frø er solgt i blandinger, der indeholder flere forskellige arter og sorter af frø. Græs blandinger er en enkelt art med flere sorter blandet sammen. Dette er gjort for at forbedre græsplæne overlevelsesprocenten ved at kombinere resistente typer med insekt - eller tørke-resistente typer. På den måde, afhængig af vejret og varierende lokale faktorer, nogle af græsfrø vil trives bedre end de andre og vil hjælpe plænen overleve de kritiske første måneder efter såning.

Plantning

Hemmeligheden til en let at vokse græsplænen er omhyggeligt følgende vejledning i plantning, vanding og gødskning din nyt græsplænen og picking de rigtige frø for din særlige græsplæne, klima og jordbund. Gøre forberedende arbejde godt og du vil blive belønnet med en frodig, grøn gård.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com