Nem at dyrke grøntsager i plantageejere

January 26

Nem at dyrke grøntsager i plantageejere

Du behøver ikke store områder for friske grøntsager. Hvis du kun har en terrasse eller balkon, rejse let for at dyrke grøntsager i plantageejere. Vælg en placering med fuld sol og en handy vandkilde. Der er flere grøntsager nem at dyrke i plantageejere. Virginia Cooperative udvidelse, i "Vegetabilske haver i containere," hedder det, at du kan vokse friske grøntsager hele vinteren i et vindue.

Leaf salat

Leaf salat sorter, salatskål, Buttercrunch og Bibb, og de fleste sorter af spinat vokse godt i alle typer af plantageejere. Lange smalle containere, som altankasser, arbejde godt for disse.

Aubergine

Aubergine er nem at dyrke i plantageejere. Disse gøre det bedre hvis du starter frøene indendørs og transplantation til en dyb plantageejer efter seks uger. Nemmeste for at dyrke sorter er Black Beauty, Long Tom eller Florida marked.

Grønne bønner

Du skal satse pole bønner. Det er nemt at plante stakes, sammen med bønnerne, og tog planterne op dem. De bedste sorter er Kentucky spekulerer og blå sø.

Tomater

Spil dine tomatplanter. Ifølge The University of Florida udvidelse "Dyrkning grøntsager i containere", skal tomatplanter støttes for at vokse oprejst. Pixie, Saludette, foråret Giant, lille yngel, gårdhave eller Tiny Tim vokser bedst i plantageejere.

Agurker

Træne din agurker op et espalier. Vedhæfte espalier, plantageejer eller ved siden af. De nemmeste sorter er Liberty, Crispy, Burpless, tidlig Pik og Salty.

Peberfrugter

Start peber frø indendørs tidligt, og transplantation i plantageejer når fare for frost er overstået, ifølge Ohio State University udvidelse Fact Sheet "Growing agurker, peber, Squash og tomater i beholdere." Det er bedst at vokse kun én peber plante i hver plantageejer. For store peberfrugter er de bedste sorter Keystone resistente Giant og Yolo underligt. Chili-sorter, der gør det godt er Jalapeno og røde kirsebær.

Squash

Brug en dyb plantageejer til at rumme de dybe rødder squash. Squash også behov et espalier at klatre. De nemmeste sorter er tidlige frodig Straightneck, Goldneck og Dixie. Grøn squash, plante Diplomat, Zucco eller Senator.

Radiser og grønne løg

Vokse radiser og grønne løg sammen i alle slags planter. Du kan dyrke disse i lille plante, og begge vil tolerere halvskygge. Nem for at dyrke radise sorter omfatter Scarlet Globe og Cherry Belle. For grønne løg, vokse Beltsville Bunching, stedsegrønne Bunching og Crystal voks.

Persille

Persille vil vokse godt i små plantageejere på en vindueskarm eller udenfor. Det er en af de nemmeste planter til at vokse og vil klare sig godt i fuld sol eller halvskygge. De bedste sorter omfatter Moss krøllet eller Evergreen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com