Nem at gøre haven ornamenter, der ikke vil koste penge

October 19

Husstanden objekter, stålplade, stang og et par hånd og magt værktøjer er alt det tager for at få alle ser "alle glade skabninger dans" på din plæne. Disse billige smykker kan ikke opfylde alles æstetiske ideal. Endnu giver de et nyt formål til elementer, der ville ellers ender på lossepladser eller blive dumpet langs backcountry veje. Tage et par kurser i brugen af fakler og grundlæggende hånd og elværktøj, før du begynder.

Champignon tabeller og paddehatte

Gøre sæder og sideborde fortjener den mest kræsne wood elf af tå-sømning dele af stor diameter døde-efterår træer til medium-diameter logs. Tå-sømning bruges normalt, når sømning lodret indramning tømmer, kendt som studs, at horisontale indramning tømmer, kendt som den eneste plade og topplade, som set i tværsnit af en væg ramme på Info for bygningen hjemmeside.

Brug 4 til 6 tommer tykke log tværsnit med en minimum 24-tommer diameter for sideborde, 36 inches for pub tabeller og 60-tommer diametre for køkkenborde. Fjerne løs bark og sand alle flade overflader til den ønskede finish. Anvende mad-grade olie behandlinger til tabeller, der kan bruges til at tilberede fødevarer. Forsegle alle andre borde med tre til seks frakker i klar akryl træ behandling.

Vælg en base, der er en fjerdedel til en tredjedel diameter af bordpladen for de bedste resultater. Lægge bordet, så toppen er mod jorden eller gulvet, med en fast overflade under. Center basen så præcist som du kan ved "eyeballing." Fordi du har at gøre med naturlige elementer, vil en lille afvigelse fra den sande center ikke smide stykke for langt off-balance. Når den er centreret, drive negle diagonalt i basen og ned gennem bordpladen.

"Quilled" metalplader sneglen

Hvis du nogensinde har gjort nogen papir quilling, forstår du allerede det grundlæggende koncept for rullende og klemme tynde plader af noget, indtil det ser den måde du ønsker det til at se. Forskellen mellem bøjning aluminium blinkende og quilling papir er en faktor af materielle styrke og duktilitet. Duktilitet er evnen til at bøje og sprede sig uden krølning, revner eller brud og til at holde den nye figur, når nogen kraft er fjernet, efter nøglen til metaller database.

Rullet aluminium blinkende er tilgængelig på de fleste bygning og remodellering levering butikker. Det det som regel sælges i 24-tommer-dækkende, 50-fod lange ruller, eller du kan finde en tagdækning entreprenør, der vil sælge dig hans rester til underkurs.

Snegle og frøer er to figurer, der kan genskabes ved hjælp af simple spoler og kurver. Skitse grundform, herunder alle kurver og folder du agter at bruge til at bringe dit syn på livet. Rul blinkende og gentag hver bøje, flad køre og kurve du har tegnet.

Rod-Stock plante understøtter

Hvis du har en propan torch, tunge læder arbejdshandsker og en stor par af skruestik greb kan du varme 1/8-inch til 1/4-inch diameter stål stænger til kirsebær rød og vride dem ind i anlægget understøtter. Uanset om du ønsker en enkel shepherd skurk eller en anden figur, Sørg for din stænger er længe nok til at vride ind i alle de ønskede kurver mens den stadig er længe nok til at være nyttig. For eksempel, hvis du ønsker en 4-fods høje shepherd's skurk med en 12-tommer drop efter en 3-tommer bue, bør du begynde med en 63-tommer længde af stang lager.

Skitse dit design og praksis at gøre hver kurve flere gange, ved hjælp af tunge gauge wire eller metal bøjler, før du opvarme dit stål. Bære wraparound øjenbeskyttelse og holde et stort, fuldt opladet ABC brandslukker inden for fingerspids nå på alle gange mens opvarmning din stål.

Placer din stålstang i en bænk skruestik. Lys faklen og køre spidsen af flammen langs en del af rod i en tid, gør alle nødvendige bøjninger som du flytte langs stangen. Tillad stål til at afkøle til stuetemperatur før du fjerner det fra skruestikken. Stålet vil gå fra kirsebær til sort i farve som det køler. Sort-hot stål er over 1000 grader F, ifølge den stål-varme farvekort, så kan ikke håndtere det i mindst 30 til 60 minutter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com