Nem bordpynt

September 27

Bordpynt kan gøres nemt og billigt fra materialer rundt i huset med en lille mængde af håndværk og opfindsomhed. Ved at tilføje enkle dekorationer til en tabel, en vis mængde af sjov, elegance og klasse er oprettet, mens du og dine gæster spise sammen. Disse er de mest velegnede til fester eller arrangementer, som afholdes på et hus eller andre steder, men kan bruges til hjem spisebordet til at tilføje en ekstra bit af flair til næsten ethvert måltid.

Honningkager landsby Centerpiece

For en jul eller ferie-orienteret hændelse er at skabe en spiselig centerpiece som en Honningkager landsby en fremragende idé. Mens honningkager landsbyer kan tage lidt tid til at dekorere og konstruere, er de en unik centerpiece på spisebordet, hvilket kan endda blive en del af dessert i slutningen af måltidet. Et stearinlys kan placeres i midten af honningkager, humørsyg, sjov belysning til selve tabellen. Dette vil gøre en fotogen centerpiece og vil blive værd al den tid og indsats i skabelsen af det.

Nødder og slik dekoration

Ved udlægning af mandler eller andre nødder eller slik i en skål eller let har tilgængelige glas--ligesom en martini glas--foran hver kuvert, gæsterne mulighed for at både beundrer og forbruge deres individuelle dekoration. Disse briller eller retter kan have en blanding af nødder og slik, at måske supplere den vin, der serveres til middag. Blanding af visse nødder og slik--ligesom wasabi vil ærter og M & Ms--gøre en farverig tilføjelse til ethvert bord. Både nødder og slik kan også holde op mod udsatte luften over lange perioder, hvilket betyder at de kan bruges som en dekoration gang på gang.

Blomsterblade

Blomsterblade kan være spredt over tabellen, skaber en romantisk og smuk bordpynt, der er nem at lægge ud og erhverve. En bred vifte af blomsterblade kan købes meget billigt fra blomsterhandlere og drysses over bordpladen, selv. Afhængigt af temaet middag eller begivenhed, kan en række forskellige typer af blomsterblade være en god idé at bringe hele spektret af farve til dette spredte men smuk dekoration. Blomsterblade kan også drysses i en lille vase af vand skal gives som en centerpiece på bordet, så farverne på kronblade bløder i vandet og skaber en kunstnerisk center til selve tabellen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com