Nem Colorwashing teknik

October 10

Colorwashing er et maleteknik bruges til at tilføje dimension og tekstur effekter til en flad overflade. Traditionelt, en farve vask blev udført med olie-baseret glasurer, men mange miljømæssigt samvittighed virksomheder er begyndt at producere vandbaseret glasurer, der kan bruges i colorwashing. Farve vasker kan oprettes fra enhver farve maling og kan nemt give dig med en lang række designmuligheder.

Grundlæggende farve vask

Grundlæggende farve vask teknik er den nemmeste teknik, og de fleste af de trin, der bruges i denne teknik bruges i alle andre farve vask teknikker. Mal overfladen med en base coat i farven og lad det tørre. Bland top coat farve med lige dele vand og glasur. Våd den malede overflade med en fugtig ostelærred eller rag. Dyp en fugtig svamp eller klud i den øverste maling blanding og brug cirkulære bevægelser til at flytte maling rundt, fanning kanterne, som du går. Tynde ud de mørkere maling områder med en tør pensel, indtil ingen linjer er til stede. Tilføje mere farve efter behov, mens du arbejder.

Mørke nuancer Over lys nuancer

Colorwashing mørke farver over lyse farver efterligner udseendet af ældre emner, som de alder eller få mere beskidt. At farve vask mørke farver over lyse farver, brug de samme teknikker som den grundlæggende farve vask med mørkere nuance som top coat.

Lys nuancer Over mørke nuancer

Ved hjælp af en lysere nuance over den mørkere nuance skaber dybde og lysstyrke i farver. Den grundlæggende teknik er anvendt her også med top coat bliver den lysere nuance. Granat farver kan også opnås ved at gøre top coat tykkere mod øverst del af overfladen og tyndere mod bunden.

Ved hjælp af samme farve familie

Et ruskind-lignende finish kan opnås ved hjælp af farver i samme farve familien for top og bund pelsen. Vælg den mørkere farve maling fra en butik maling strip, Vælg en nuance, der to nuancer lysere for den lyse farve, og Vælg farve til glasur som en nuance mørkere end den mørke farve. Bruge de grundlæggende teknikker til at skabe vask farveeffekt.

Lodrette linjer

Lodrette linjer colorwashing teknik tilføjer højde og tekstur til væggen. Denne teknik er lavet af ved hjælp af grundlæggende colorwashing teknik, men eksklusive glasur fra top coat mix. Efter top coat er anvendt, skal du trække en børste med en lille mængde af glasur lige ned ad væggen. Når der bruges brune og appelsiner med denne teknik har væggen en træ-lignende udseende.

Fletværk Design

Fletværk design efterlader væg med en soft-vævet eller stof-weave look. Den grundlæggende teknik bruges med dette design, op til anvendelsen af top coat. Med cross luge design er top coat børstet på. Børste top coat på lodret først fra top til bund. Tillad børste til at forlade malede linjer på væggen. Når de lodrette streger er tørre, børste vandret hen over overfladen for at opnå cross hatch look.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com