Nem DIY Køkken Backsplash

June 10

Et køkken backsplash beskytter dine vægge fra madlavning fedt og pletter. Det tilfører også personlighed og stil i dit køkken. Hvis du ikke har en backsplash--- eller hvis du sidder fast med en hæslig backsplash---du kan oprette en nem DIY køkken backsplash, der vil sætte liv i dit køkken.

Forberedelse

Før du begynder enhver backsplash projekt, grundigt rense det område du ønsker at dække. Bruge en fedt-kampe renere, og grundigt tørre ned på væggen med en svamp. Hvis der er ru pletter, skal du bruge sandpapir til at glatte dem ud. Hvis væggen er beskadiget, eller hvis eksisterende fliser er tilhugget, udfylde det med kit.

Valg af materialer

Overveje, om du vil et nej-effekt, en minimal effekt eller en slagfast backsplash.

Hvis du ikke ønsker at gøre en dramatisk ændring, købe en stor rektangel af hærdet glas i en størrelse, der er lidt større end din brændeovn og prop glas mod væggen bag dit komfur. Vælg en lys farve til et sjovt kig eller almindeligt glas for en mere sofistikeret stil.

For en mere permanent løsning så prøv maleri over din eksisterende backsplash. Hvis du vælger farvet maling, skal du vælge en farve, der supplerer resten af dit køkken i en højglans maling, der vil nemt tørre ren. Tavle maling tilføjer en legende er færdig, og holde pinde af kridt handy for jotting menuer og købmand lister direkte på væggen.

For en nem, high-end udseende, skal du bruge tapet til at dække muren. Ser for tyk, vinyl papir, klude ren, eller dække mere skrøbelige papir med en Plexiglass ark. Måle din backsplash og har plexiglas brugerdefinerede cut hen til lave den.

Andre overvejelser

Hvis du har high-end kogegrej, såsom en Viking eller Wolf rækkevidde, tjekke med producenten at være sikker på du vælger en backsplash materiale, der er relevante for dit apparat. Nogle avancerede ovne få varm nok til at smelte materialer som plexiglas, som står op bøde til varme fra en standard ovn.

Overvej at bruge en frakke af magnetiske primer nedenunder uanset backsplash du beslutter at installere. Den magnetiske primer vil tillade dig at tillægger din backsplash område, der kan holde opskriftskort og madlavning værktøjer, såsom skeer og spatler magneter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com