Nem hjemmelavet Bug Killer

May 16

Nem hjemmelavet Bug Killer

Hvert år, bruge ifølge webstedet miljøoplysninger jorden let, nordamerikanerne omkring 136 millioner pounds af pesticider i hjemmet på græsplæner og haver, mere end mængden af pesticider, der anvendes af landmænd. Motiveret af miljøhensyn eller ønsket om at spare penge, folk nogle gange ønske at prøve en hjemmelavet pesticider til huset eller haven. Selvom ikke alle hjemmelavet bug killers er lavet af jord-venlige ingredienser, er mange. Simpel husholdningsprodukter og et par ting fra den herb haven eller spice rack kan undertiden være effektive våben til battle bugs.

Fælles ingredienser

De ingredienser, der anvendes til hjemmelavet pesticider er skadelige, men normalt ugiftige. En liste over alle ingredienser folk bruger til at gøre hjemmelavet bug killers ville være lange. Ingredienser ofte foreslået omfatter emner såsom cayenne peber eller hvidløg fra haven, brændenælder eller Padderok fra ukrudt patch, tobak harpiks, diatoméjord, olier såsom neem eller pennyroyal og odds og ender som cider eddike, opvaskemaskiner flydende og endda grus. Når du opretter din egen retsmidler, gøre små partier, fordi du ikke skal bruge konserveringsmidler i opskriften. Mærke din færdige produkter nøje.

Haven

Bladlus og mealy fejl er to store have skadedyr. Du kan gøre en bug killer med et par dråber af flydende opvaskemaskiner sæbe og raps olie. Tilføje disse til en kvart af vand i en sprayflaske og spray toppe og undersiden af bladene på hver plante. Diatoméjord drysses rundt om haven senge kan dræbe insekter og larver. En nem-at-gøre opskrift, der er en generel foreslå bug killer til haven er at kombinere to spsk cayenne peber med et par dråber af flydende væske, opvaskemaskiner og en kvart af vand. Spray denne væske på toppe og undersiden af bladene.

Myrer

Almindelige sorte eller røde myrer kan dø når sprøjtes med en opløsning af halvt cider eddike og halv vand, som du tilføje et par dråber af opvaskemaskiner væske og et par dråber af en æterisk olie som tea tree olie, Pebermynteolie eller eucalyptus. Sprøjte det ind i ant bakker eller områder hvor myrerne ses. Brand myrer er mere af en udfordring. Nogle mennesker finder det effektive lokkemad området omkring reden med gryn. Andre injicere tøris eller kogende vand dybt ind i reden gennem en længde af PVC-rør. Sørg for at dække din hud helt når udrydde brand myrer.

Lopper

Hvis du har lopper i dit hus, kan du dræbe dem med en stærk opløsning af sprit, blandet med et affedtningsmiddel opvaskemaskiner væske og vand. Placer 1 tbsp. alkohol og et par dråber af opvaskemaskiner væske i en krukke og fyld op med vand. Rede ud dit kæledyr med en loppe kam og hurtigt dyppe kam i løsningen at dræbe lopper. Du kan også placere denne blanding i en sprayflaske og spray rundt i huset hvor lopper er blevet set eller kæledyr sove.

Kakerlakker

Melissa Kaplan af naturlig skadedyrsbekæmpelse hjemmeside anbefaler en usædvanlig opskrift til at gøre en ugiftige roach agn for roach skadedyrsangreb. Kombiner 1/2 kop sukker, 1/4 kop afkortning eller bacon dyppelse, 1/2 kop hakkede løg, 1/2 kop mel og 8 ounce bagepulver. Tilsæt lidt vand for at gøre en dejagtig konsistens og Rul dejen til små kugler. Læg dejen bolde i skabe og skuffer, bag køleskabet, eller hvor som helst roaches Skjul.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com