Nem hus udsmykning Tips

November 1

Nem hus udsmykning Tips

Udsmykning behøver ikke at være svært eller dyrt. Du kan give et værelse en makeover i en weekend eller langsomt tilføje dekorative elementer til dit hus over tid. Kan du ændre udseendet af dit hus efter årstiderne eller dit humør. Skiftende accent stykker i dit værelse regelmæssigt gør dit hus ser op til dato.

DIY

Gør det selv-projekter kan ikke synes let ved første. Men med et DIY projekt, du sørge for, at det er fuldført på din tidsplan. Også har du kontrol over hvor du køber materialerne og forarbejdningen. DIY projekter vil også spare dig penge.

Rydde op

Oprydning er en nem måde at give et værelse en nyt udseende. Fjern alle unødvendige møbler; Dette vil åbne op i rummet. Ren windows Lad mere lys, og rummet vil føle lysere og luftigere. Hverken fnugger puder og sofaen puder vil hjælpe dine møbler, synes nyere.

Farvepaletter

Farve gør en stor indvirkning med relativt ringe indsats fra din side. En ny frakke af maling kan gøre dit værelse føle sig frisk. Oprette en brugerdefineret farvepalet baseret på din foretrukne blomst eller sports tema. Omfatte mindst en neutral farve i rummet, så rummet ikke er alt for mættede med farve.

Udsmykning temaer

Temaer kan virke kompliceret, men de låne samhørighed til et værelse. Når du vælger et tema eller stil, som fransk land, moderne eller land, dikterer det, hvad du skal købe. Hver stil har retningslinjer for møbler, farve og tilbehør. Det er til dig at gennemføre din indretning valg baseret på temaet.

Tilbehør

Med disse, kan du nemt dekorere og tilføje farve til dit værelse. Placere tæpper på alle etager, selv lavt luv tæppe. Planter føje en tropisk eller haven følelse, afhængigt af sorten. Pyntepuder kan omdanne en sofa. Ændre dit tilbehør sæsonmæssigt.

Focal Points

Disse er de objekter eller steder i et værelse der henlede din opmærksomhed. Du kan have en indbygget omdrejningspunkt, som et stort vindue eller en pejs. Hvis du arbejder med et værelse uden et brændpunkt, oprette din egen. Sætte tapet på en væg for at tilføje mønster. Hvis du arbejder med et lille værelse, fokusere på møblerne. Møbler vil dominere et lille værelse, så sørg fed designvalg som buede linjer eller en rig velour stof.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com