Nem loft løsninger

March 5

Nem loft løsninger

Et loft, der er for lav eller for mørkt kan gøre rummet føles mere som en hule end et rum for venner og familie. Løsninger til loft problemer kan være let--blot overveje behovene i rummet og dit budget til at bestemme, hvilken retning at tage.

En femte væg

Tænk på loftet som en femte væggen i stedet for at ignorere det store rum. Hvis rummet er lille, skal du vælge en farve som varm hvede gule åbne rummet, gøre det føle varmere og trække øjet op, føje til følelsen af højden. Vælg flade maling, der vil absorbere lys og ikke afspejler det, giver du ren farve.

Væg Decals

Hvis du er bekymret om at lave en permanent ændring, kan du prøve vinyl wall mærkater. Vælg design med botaniske fag som træer eller blade, planetariske designs eller traditionel græsk eller viktorianske billeder. Vinyl decals vil ikke beskadige maling og er let aftageligt.

Lodrette striber

Male striber lodret på væggene til at tilføje en illusion af højde. Brug afdækningstape til at opnå lige linjer. Derefter male loftet i en tone, enten lidt mørkere eller løsere lysere, men i den samme nuance som en af dine striber til at skabe ligevægt og symmetri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com