Nem måde at male skabene

April 19

Nem måde at male skabene

Maleri værelse skab kan give en frisk, nyt look til hele rummet. Det kan også være et supplement til værdien af dit hjem, som er en investering i ejendommen. Maleri closet døre alene er ikke tilstrækkeligt, da det er lige så vigtigt at male fra inde. Da vi satte vores værdifulde tøj og sko i disse bittesmå værelser, er det vigtigt at gøre dem ser pæn og ryddelig selv indefra. Skab maleri behøver ikke at være en udfordrende opgave, da der er måder at forenkle projektet.

Maleri inde

Ofte folk begynder at male direkte fra de closet døre. Det er dog bedre at starte fra inde i skabet og så nærmer de ydre væggene senere. Tag alt og rense væggene med en blød klud. Sørg for, at væggen er fri for snavs og mug. Hvis der er vedhæftet hylder indeni, dække dem korrekt ved hjælp af aviser, medmindre du maler dem. Du kan også bruge malertape. Når du har dækket hylderne, dække gulvfliser ved hjælp af enten aviser eller dropcloths. I modsætning til store værelser, et skab er en forholdsvis lille sted, og du kan bruge en lille rulle og pensel, som vil hjælpe dig med nemt at komme til små rum. Lad malingen tørre i mindst 30 minutter før du starter det andet lag. Før du sætter dine ting tilbage inde, lad det andet lag tørre i mindst en hel dag. Undgå at sætte tunge ting på hylderne lige væk hvis du har malet dem..

Maleri døre

For at male de closet døre, start ved at fjerne alle forhindringer som kroge, søm og selvklæbende materiale fra døren overflade. Fjerne dørhåndtag og låse. Reparere eventuelle ridser eller skader så du har en glat overflade til maling. Rens grundigt.

Male døre fra bunden til toppen; Dette hjælper maling til at gå i retning af træets årer. Lad pensel trække ud over døren kanten, som vil bidrage til at skabe en blødere look. Når du er færdig, skal du aftørre overdreven malingen ved hjælp af en gammel klud. Lad det tørre for en hel dag før vende dørene og male de modsatte sider.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com