Nem måde at skære kroneformen ved hjælp af en Miter Box

July 5

Nem måde at skære kroneformen ved hjælp af en Miter Box

Crown molding er en dekorativ accent til loft og væg leddene. Det blødgør disse linjer med arkitektoniske detaljer, tilføje dimension og stil til rummet. Installere kroneformen er en enkel måde at tilføje værdi til dit hjem. Installere kroneformen indebærer omhyggelige nedskæringer som faktor i de to vinkler på bagsiden af crown molding. Med den rigtige vinkel, målinger og skæring teknik, kan du installere kroneformen i et par trin.

Check væggen hjørne vinkel

Kontrollere hjørnet af din væg, hvor din mitered kroneformen vil passe. De fleste hjørner er på 90 grader. Bruge et stykke papir og sæt det ind i hjørnet. Mark måde mitered snit skal foretages på papir, lige som en guide. Overføre vinklen af cut på ene ende af din kroneformen.

Målinger

Måle hele længden af den plads, hvor din kroneformen vil passe. Faktor i vinkel nedskæringer og sørg for, at målingerne udvides til de længste længder, ikke den kortere side af vinkel cut.

For meget lange vægge, kan være behov for mere end ét stykke af kroneformen. Mitered vinkel nedskæringer bruges til at oprette en strammere søm, når den tiltræder kroneformen. Ene ende vil skære i en 45 graders vinkel, mens anden enden vil blive skåret i en 45 graders vinkel ud. Denne måde, de to stykker vil overlappe hinanden.

Overføre målinger til træet. Hvis vinklen vil gøre kroneformen mødes i hjørne, mark placeringen af forsiden--kortere længde--vinklen, så bagsiden--længere længde--vinklen. Dette vil danne en diagonal linje på toppen af crown molding når de to varemærker er tilsluttet.

Meget vigtigt skridt

Nu, vinkler har været skitseret og målingerne er taget, placere kroneformen i boksen gering hovedet. Ved at vende kroneformen, foretages vinkel cut i den modsatte retning. Dette er, hvor dine mærker vil komme i handy at hjælpe dig se retning af snittet.

I modsætning til andre stykker af støbning, skal crown molding hvile på en drejning, med ryggen to vinklede overflader hvilende på boksen gering--en på bunden og på siden. Forsiden af kroneformen står på en skrå, og bagsiden er suspenderet mellem to hvilende vinklede sider. Typiske kroneformen vil hvile i en 45 graders vinkel, flush til boksen gering.

At gøre Cut

Kan du teste dine målinger på en lille test stykke kroneformen før den faktiske klip. Dobbelt-tjekke din vinkel og bruge en blyant til at markere retning af snittet. Recheck dine målinger.

Bruge en fintandet gering sav, foring op cut linjen med den relevante groove for saven. Begynd savning crown molding uden at lægge ekstra pres på klingen. Og tilbage savning handlingen er nok til at hjælpe klingen arbejde sig vej gennem støbning. Når kantlisten er skåret, bruge en plan og fastgør den til væggen og loftet ved hjælp af efterbehandling negle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com