Nem møbler lakering ideer

November 18

Nem møbler lakering ideer

Det kan være svært at finde potentialet i et møbel, der har set bedre dage, men du kan opdatere et træt udseende på mange måder. Den mest almindelige metode indebærer en kompliceret proces stripping old maling, slibning og malerarbejde eller farvning. Men du behøver ikke at følge denne vej. Der findes lettere metoder til at forynge gamle møbler overflader.

Maleri

Maleri dækker pletter og udfylder overflade revner, gør det muligt at transformere udseendet af møbler. Det er også en overkommelig makeover, der er let at fuldføre på en eftermiddag. Det første skridt er at slibe et stykke af møbler med høj kvalitet sandpapir til prep overflade til maling. Du kan bruge indvendige eller udvendige maling, afhængigt af stykkets brug, og spray maling er også tilgængelige som er specielt formuleret til brug på træ.

Antik

Antik indebærer flere skridt end maleri men opnår en forvitret look, der kan passe bedre ind i dit hjems indretning end maleri. Du kan anvende udseendet i et par forskellige måder. En simpel metode er at anvende en frakke af maling og lad det tørre, derefter let sand kanter og hjørner. En anden teknik indebærer maleri en base coat, lade det tørre, maleri en anden kontrasterende frakke og let slibning top coat til at afsløre grundfarven nedenunder. Derudover kan du købe antik produkter, som skaber en "krakeleret" overflade udseende; disse produkter er spredt som maling på overfladen. Antik er et weekend projekt vs en, der kan gøres på en eftermiddag.

Stencils og mønstre

Et stykke af møbler kan blive et kunstværk med brug af stencils eller maler tape til at oprette malede mønstre. Du kan nemt oprette striber eller diamanter ved at anvende maler tape og derefter maler de områder, som du har sectioned ud. Hvis du vil oprette en diamant mønster, for eksempel placere tape strimler jævnt og parallelt til hinanden på en diagonal. Tilføj derefter flere strimler af tape i en krydsende retning. Hvis du vil oprette striber, strimler plads af tape enten vandret eller lodret til hinanden, ved hjælp af en plan for at sikre de er lige. Male områder uden bånd i en farve, der er forskellige men gratis. Denne form for projekt kan gøres på en eftermiddag.

Decoupage

Decoupage er en god mulighed for møbler stykker med uinteressante eller beskadigede overflade områder. Papir emner såsom silkepapir, noder, magasin-sider, kalender sider og avispapir tegneserier oprette sjove og usædvanlige decoupage designs. Denne proces kræver speciel lim købes hos kunsthåndværk forhandlere, og du kan typisk udfylde en decoupage projekt på en eftermiddag.

Tips

I de fleste tilfælde er det langt billigere til omlakering en vintage stykke af møbler end at købe nye møbler. Garage salg, loppemarkeder, Genbrugsbutikker og donation Centre såsom Goodwill og Frelsens hær er gode steder at finde billige stykker, der bare har brug for en lille TLC.

Maling detailhandlere og isenkræmmere sælger "afviser" maling på en brøkdel af prisen af frisk maling. Disse malinger skyldes typisk farver blandes der ikke passer til det oprindeligt var hensigten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com