Nem retninger for at erstatte en vinduesrude

October 8

Nem retninger for at erstatte en vinduesrude

En pludselig kraft som en faldende gren, et flyvende baseball eller andre høj hastighed objekt kan bryde en enkelt rude. Når dette sker, erstatte en rude så snart som muligt at beskytte dit hjem og sine værdigenstande fra elementerne uden for.

Instruktioner

•Tag vinduet fra rammen om muligt. Mange vinduer kan løfte ud af den omgivende ramme. Placer en Skærfer på arbejdsbordet. Hvis glasset er delvist brudt, dække ruden med en klud og forsigtigt bryde ud den resterende del af ruden med en gummi hammer via rag. Fjerne alle brudt skårene straks ved fejning i en støvet gryde og bortskaffelse af dem.

•Applicer to plader af aluminiumsfolie over omkring ruderne, hvis dit vindue har flere ruder. Brug tape til at holde folien på plads. Hvis rammen ikke er bevægelige, eller hvis vinduet er blive ændret, men det er ikke brudt, fjerne putty omkring ruden. Putty holder ruden i position.

•Applicer varme med en varmepistol til putty. Pas på ikke at varme de tilstødende ruder som varme kan bryde et vindue. Skrab det varme kit fra træ og glas ved hjælp af en maler værktøj.

•Rengør træ helt. Skrabe rillen i rammen, hvor glasset sidder.

•Grip den gamle Glarmester peger med tænger og trække dem væk fra træet. En Glarmester er en lille pil formet stykke metal med to bøjede faner. Du kan normalt greb en Glarmester punkt på faneområdet.

•Sand træ nøgne ved hjælp af sandpapir.

•Paint vinduesrammen med primer ved hjælp af en mindre maler penslen. Vær sikker på at prime dybt ind i rillen, der holder glasset. Tillad primeren 8 timer for at tørre. Har din rude, klippe til størrelse. Måle indefra groove kanter for den korrekte størrelse.

•Drej kit til en lang slange facon. Arbejde putty mellem fingrene til at varme det op for at gøre det nemmere at forme. Tryk på det varme kit ind i rillen, hvor glasset vil sidde. Når putty er på plads, Placer glas og vrikke ruden på plads. Der bør være 1/8-inch kit mellem rammen og glas, og ingen huller.

•Sæt en Glarmester punkt på glasset med punkt mod midten af træet sash. Tryk på en spartel mod skuldrene af glarmesters punkt og på punktet i skoven. Gentag dette på hver side. Tilføje yderligere punkter for længere vinduer. Vend en Skærfer og skrabe væk et kit, der har sivede op fra anden siden.

•Sæt din vinge tilbage på arbejdsbordet. Rul flere kit i en 3/4-inch roll. Tryk fast på dit roll hele vejen rundt i rammen. Bruge en spartel, holdt i en vinkel til at skrabe væk overskydende putty. Tillad træ af vinge til at være en guide som du glatte ud på hver side. Udfør putty bør være over kanten af glasset af omkring 1/8-tomme. Hvis du slår en Skærfer og linjen putty ser alt for tyk, re skrabe hver side til den rigtige tykkelse. Tillad din kit 10 dage til at tørre før grunding og maling med kvalitet udvendige maling.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttelsesbriller og handsker når du arbejder med glas.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com