Nem soveværelse kunst ideer til Teenage piger

February 17

Nem soveværelse kunst ideer til Teenage piger

Udsmykning en teenager soveværelse kan være en udfordring, som hendes smag er i konstant forandring og hun sandsynligvis vil have plads til at afspejle hendes personlighed. Når dekorere hendes soveværelse, holde grundpillerne--som vægge og møbler--enkle og bringe i punches af farve, mønstre og teksturer med let at oprette illustrationer.

Dyreprint

Oprette en dristig udtalelse i din teenager værelse ved oprettelse dyreprint illustrationer. Bare købe papir eller tapet der indeholder et dyr udskrive og billedrammer. Klippe papir til at passe rammen, placere den inde i rammen og få vist uanset hvor du ønsker. For en afbalanceret kig, købe flere af de samme rammer, bruger samme print i hver ramme og hænge dem side om side i en vandret linje langs en væg. For at gøre en funky display, bruge rammer i en række forskellige farver og størrelser og indsætte forskellige prints i hver ramme--som zebra, leopard og tiger. Arrangere rammer i en unik collage på væggen i soveværelset.

Splatte Paint

Oprette en unik, sjov og nem at gøre kunstværk med splatter maleri. Lægge et lærred eller et stykke papir på gulvet. Dukkert pensel i maling farve din teenager valg og svirp det således at malingen splatters langs lærred eller papir. For en monokromatisk stykke, Vælg en farve og sprøjt det flere gange på tværs af lærred eller papir. Brug flere forskellige farver til at skabe et mere levende kunstværk.

Collage

Din teenager kan gøre en collage, der er udstyret med nogle af hendes yndlings ting at skærmen i hendes værelse. Har din teen søgning gennem magasiner for billeder af ting som beskriver hendes personlighed, eller at hun er interesseret i--biler, forskellige sportsgrene og forskellige steder, f.eks. Når hun er skåret ud i billeder, kan hun indsætte dem til et stort stykke papir, mat det og placere det i en ramme.

Geometriske Prints

Kunst, der er udstyret med geometriske prints er let at gøre og kan give din teenager soveværelse et moderne look. Igen, bruge lærred eller papir som baggrund for dette kunstværk. Har værelse indbygger vælge maling farver, som hun kan lide og bruge maling til at omdanne lærred eller papir i et udstillingsvindue for forskellige figurer. Bruge forskellige farver til at male flere størrelser af cirkler – male en stor cirkel først, male en mellemstore cirkel på toppen af det og en mindre cirkel på toppen af mediet, et. En anden idé er at male rækker af firkanter, der er den samme størrelse og farve, indtil det hele lærred eller papir er dækket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com