Nem spejl indramning

November 9

Nem spejl indramning

Føje en ramme til et spejl kan hurtigt forvandle et værelse. En ramme kan også skjule ridser og skrammer rundt langs kanten af et spejl, hvilket gør det ser nye. Ved hjælp af flere teknikker, kan du nemt føje en ny ramme til dit spejl.

Indstillinger for destinationsrammen

Nogle virksomheder kan gøre rammer tilpasset dit spejl. Du måle spejlet og give andre specifikationer, og de vil skabe en ramme til at passe din specifikke spejl. Disse kits normalt inkluderer monteringsbeslag og forsyninger og er generelt nemme at installere. Lokale ramme butikker og tømrere vil sandsynligvis opbygge brugerdefinerede rammer for dig så godt.

En anden simpel, og ofte mindre dyr løsning, er at bruge præfabrikerede spejl ramme kits. Disse kits kan købes ved hjem forbedring butikker eller online. Du kan skære rammen sider til din passer dit spejl og hjørnerne er dækket med en dekorativ hjørne stykke, så du ikke behøver at bekymre sig om at skære perfekte hjørner.

En amatør Tømrer kan skabe et spejl ramme ved hjælp af støbning købt fra et hjem forbedring butik. Mens denne teknik er mere involveret end de to foregående, er det et relativt simpelt job for en person, der har de rette værktøjer. For at gøre din egen spejl ramme, vil du sandsynligvis brug for en miter så og søm pistol. Denne indstilling er mere tidskrævende, da du skal prime og male støbning før du kan bygge din ramme. Skær hjørnerne på en 45-graders vinkel til at oprette mitered hjørner. Sikre dem sammen med en sømpistol. Gør din egen spejl ramme kan være billigere end at have en specialbygget, men giver dig flere muligheder end en præfabrikerede ramme kit.

Den indstilling, du vælger vil afhænge af dit budget, det ønskede udseende og den tid investeringer du er villig til at gøre.

Installation

Hvis et spejl er holdt med store klip, skal du erstatte dem med små klip, så rammen kan lå tæt på spejlet. De fleste billeder er installeret ved hjælp af opførelse lim og skruer. Følg producentens instruktioner for installation af brugerdefinerede rammer og præfabrikerede rammer.

Hvis du vil lave din egen ramme, kan du knytte det direkte til spejlet med byggeri lim. Hvis en stor ramme hænger over spejlet, kan du vedhæfte det til væggen med søm. Hvis du skal bruge negle til at vedhæfte dit spejl på væggen, du vil udfylde hullerne, slibe og male dem når rammen er knyttet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com