Nem sten terrasse

August 3

En sten terrasse kan tilføje en attraktiv omdrejningspunktet til din værftet samt øge værdien af din ejendom. Professionel installation af en sten terrasse kan koste mere, end du er villige eller kunnet bruge på projektet. Der er hundredvis af materiale valg og næsten lige så mange installationsmetoder. Dette projekt kan være så kompliceret, eller så simpelt, som du ønsker det skal være. For at tilføje en sten terrasse nemt og hurtigt til din værftet, vil du har brug for lidt tid, de rigtige materialer og en lille viden.

Forberede området

Bestemme størrelse, form og placering af terrassen. Markere det med markør maling. Fjerne sod med en skovl og bortskaffe det på din kompostbunke. Opbygge en ramme for terrassen med 2 af 10 tommer behandlet boards naglet sammen med galvaniseret indramning negle og sæt den på plads langs kanten af din terrasse. Udfylde rammen halvt fuldt med sand og rake det flade med bagsiden af din rake.

Lægge dine sten

Sted sten i den sand base. Alternative store og små sten til at oprette et professionelt udseende. Lægge sten så tæt sammen som muligt, forlader et maksimum på 1/2-inch hul mellem stenene. Tilføje sand under mindre sten til at hæve dem og fjerne sand under større sten til at sænke dem. En 4-fods niveau vil hjælpe dig med at nivellering toppe af stenene for en selv, færdige overflade.

Slut din terrasse

Hæld sand over stenene for at låse dem på plads. Feje sand fra toppen af stenene, således at det falder i hullerne mellem stenene og udfylder rammen. Fortsat strømmer sandet og fejer det på plads, indtil rammen er fuld af sand og sten. Den færdige plan sand bør være 1/2 tommer lavere end toppen af rammen, mens stenene bør være niveau med toppen af rammen. Når afsluttet, er din terrasse straks klar til brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com