Nem vedligeholdelse vindue behandlinger for katedralen Windows

February 18

Nem vedligeholdelse vindue behandlinger for katedralen Windows

Katedralen windows er en karakteristisk stil af vinduet, karakteristisk for gotisk stil arkitektur. Sådan windows ligne typisk halv en oval med en spidse top. De får deres navn fra det faktum at de ofte er vinduerne fundet i katedraler. Et hjem med sådanne windows helt sikkert har en slående gave og skelne punkt. Ligesom almindelige windows skal katedral windows dog stadig en form for vindue behandling for at bevare privatlivets fred og bortfiltrere lys. På grund af en katedral vindue karakteristiske form skal du bestille skræddersyet vindue behandlinger.

Solar nuancer

Solar nuancer tilbyder en utilitaristisk løsning på spørgsmålet om at vælge vindue behandlinger for katedralen-stil windows, i en meget slanke, moderne måde. Nuancer ligne en diskret mesh panel, der unrolls over vinduet. Nuancer absorbere varmen fra solen, gør indre af værelset køligere og reducere behovet for at bruge klimaanlægget. Dette er vigtigt, især for større boliger og for miljøet. Disse nuancer er helt lav vedligeholdelse og bare have en lys støvning et par gange om måneden.

Rund-sluttede Valance

En valance er en form for vindue behandling, som du enten montere over toppen af vinduet eller hænge fra gardinstang over vinduet. Valance, selv kun hænger et par inches forbi toppen af vinduet i en straight eller visne buede dannelse. En buet valance vil fremhæve den unikke form af vinduet katedral, som det vil fremhæve vinduets runde øverste ende. Dette er en elegant måde at spotlight entydighed af sådanne vinduer. Disse vindue behandlinger skal månedlige afstøvning og årligt vask i hånden.

Ballon nuancer

Ballon nuancer er de samme romerske nuancer; de er en slags blind lavet af stof, der indsamler eller ruller op øverst i vinduet ved at trække på snore og gennem en struktur af læg og folder. Ballon nuancer har den samme læg og folder, bortset fra de samle opad, at skabe luksuriøse popkorn og kurver. Når ned, de er helt flad og overdøve solen fuldt ud. Ballon nuancer har en iboende graden af formalitet, hvilket gør dem montering til katedralen windows. Disse festlige nuancer savn månedlige afstøvning og omhyggelig hånd vask en gang om året.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com