Nemme-hen til-opbygge Garage

October 21

Selv med en let-til-build garage er det vigtigt at have en idé om, hvad du vil den endelige struktur til at se ud, før du gå ud og købe materialer og løfte et værktøj til at starte projektet. Den faktiske projekt omfatter en række forskellige handel færdigheder, herunder tømrerarbejde, elektriske og konkrete. Hvis du ikke har alle de nødvendige færdigheder, bliver du nødt til at få noget hjælp til at udføre visse faser i din garage.

Bygningsreglementer

Tale til en bygning kode inspektør til at finde ud af hvad bygningsreglementer for garage byggeri. Det er sandsynligt, du bliver nødt til at indsende en slags tegninger eller planer for at få en bygning tillader. Du kan finde planer online. Du skal blot indtaste sætningen "garage planer", eller noget lignende, i den ransage boks af en af søgemaskinerne. Mange af planerne er gratis.

Foundation

Opsætning af dimensioner for garagen og udgrave mindst otte inches under niveau af finish-overfladen af pladen. Denne dybde vil tillade dig at fylde rummet med fire inches af grus, som vil holde pladen fra afregning. Denne dybde tillader fire inches slab tykkelse. Når du har sat formularerne på plads, sætte stakes bag brædderne. Dette er vigtigt fordi indsatserne styrke form, så det holder våde beton på plads da det hærder. Også, installere armeringsjern over grus til at give ekstra styrke til pladen.

Undgå potentielle revner langs kanten af pladen ved at fjerne en yderligere 2 til 4 - inches ved 12-inches af jord til at blive tykkere beton omkring grænsen. Installere en dampspærre for at undgå fugt ophobning af fugt. I koldere regioner, sætte stive skumisolering bord over grus til at isolere gulvet. Gøre slab mindst 1-tommer højere end indkørsel til at forhindre vand i at trænge ind i garagen.

Indramning væggene

Typisk, garage væg sektioner er bygget med to-fly-by-fire-tommer bestyrelser. Dog kan du opbygge en stærkere struktur med to af seks tommer plader. De bredere hulrum vil også tillade dig at installere fem og en halv inches af glasfiber isolering. Bruge trykimprægneret tømmer til bundplade af sektionerne væg. Behandlede tømmer vil give ekstra beskyttelse mod fugt.

Gør vinduet og døren overskrifterne samme tykkelse som væggen. Bare Fastgør nogle krydsfiner mellem to to-af-seks-tommer (eller bredere) bestyrelser. Overskrifter er den ramme der understøtter vægsektion over et vindue eller en dør åbning.

Overhead garage door har en større spændvidde; så installere mindst to trimmer studs nedenunder hver ende af overskriften for at yde tilstrækkelig støtte. Bygge header med to af 12 tommers planker.

Dække ydre af væggene med krydsfiner. Anvende hus wrap for at forhindre luft penetration. Selv om det ikke er nødvendigt, kan du isolere garagen endnu mere ved at installere stive skumisolering bestyrelsen inden du sætter sidespor på den udvendige vægge.

Tagkonstruktionen

Bruge spær for garage tag. Vælg om du vil fastgøre spær 16 eller 24 inches fra hinanden. Placere spær tættere styrker tag for ekstra vægt, herunder tag dækker eller sne. Anvende underlag og dække taget med helvedesild.

Vinduer og døre

Følg producentens instruktioner for installation af vinduer og døre. Spar dig selv nogle arbejde ved at læse produktspecifikationerne, før du konstruere afsnittene væg. Denne måde du kan indarbejde de nøjagtige dimensioner for de ru åbninger i udformningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com