Nemme måder at dekorere en piges soveværelse vægge

July 10

Væggene i et rum fungerer som baggrund for sin indretning. Bare en frakke af maling er ofte nok til at omdanne et værelse, men hvorfor stoppe der når det er så nemt at være kreativ og gøre en væg til et kunstværk? En ung pige vil især værdi sit værelse, hvis det afspejler hendes personlige stil og favorit ting i livet.

Polka Dot vægge

Polka prikker kan males på væggen med en runde skabelon. Alternativt, hænge runde stykker af træ eller runde mur klamrer sig, varing farver og størrelser. Gøre polka-virkning funktionelle ved at hænge små runde spejle; kork bestyrelser; eller håndværk træ malet med kridt bord eller magnetisk maling.

Stof vægbeklædning

Hvis du kan male væggene, kan du bruge stof til at tilføje farve og tekstur. Sted forhæng bag en seng i stedet for en headboard for at princess look. Lys, ren og skær stof kan bundter og flosset over en væg i stedet for en grænse; har det hænge på gulvet i hjørner og slips med en ledning. Stedfortræder tekstiler til tapet. Hæft materiale på væggen på lister eller bruge stivelse i stedet for tapet pasta. For mindre områder, skære stoffer, der ikke flosse i figurer og anvende dem på en malet væg.

Havestuen

Gøre den indendørs lyst til udendørs med en haven look. Maling loft lys blå til at fremmane himlen. Hænge sektioner af Strejkevagt Fægtning, tilgængelig på haven butikker langs bunden af væggene. Pynte hegnet med silke blomster. Anvende stencils eller overføringsbilleder af dame bugs og sommerfugle på væggene.

Tema-værelser

Dekorere væggene med elementer afspejler dit barns interesser. Hvis det er musik, hænge gamle cd'er eller vinyl albums, indrammet ark musik eller instrumenter fra en secondhand butik. Hvis spil, vedhæfte gamle spil bestyrelser. Hvis sport, tjek rode salg for gamle udstyr og finde en tapet kant matcher der temaet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com