Nemme måder at Remodel en Attic soveværelse

January 1

Nemme måder at Remodel en Attic soveværelse

En kvist soveværelse kan være en støvet, skumle hul eller det kan være en funky, pulserende retreat. Hemmeligheden, er ifølge udsmykning charme Lee Dobbins, at bruge din kreativitet og fantasi. Da loftværelser er de fleste ofte små rum med usædvanlige vinkler eller indtrængen, tager det ikke meget arbejde at omdanne en fra mild til vilde. Bare et par enkle ændringer vil resultere i en behagelig, indbydende loftet soveværelse.

Farve

Det er almindeligt for soveværelser har få eller ingen windows og dermed lidt naturligt lys, men det betyder ikke, du skal holde med plain, kedeligt hvide vægge. Vælg en vægfarve, der vil definere stemning i rummet; Blues og grå er afslappende, mens røde og gule farver energigivende. Hvis du ønsker en rolig og harmonisk rum, bruge rige jord nuancer som creme, chokolade og terra cotta. Du kan gøre opmærksom på et skrånende loft eller alkove væg ved at male det en rigere skygge i samme vægfarve. Generelt, gør lysere farver et værelse ser større mens mørkere farver gør det synes mere intime; for at tilføje en følelse af rummelighed, skal du bruge halvblank maling på væggene.

Omdrejningspunktet

Konventionelle visdom siger at bruge små møbler og tilbehør i et lille område til at undgå overvældende rummet, men hvis du ønsker dit soveværelse at skille sig ud, omfatter et større stykke eller to som focal point. Vinkel sengen fra hjørnet overfor døren og dekorere det lækre sengetøj og puder. Hænge et stort spejl på væggen--overfor et vindue, hvis der er én. Bruge forsænket belysning eller inventar, der hænge flugter med loftet og undgå smide tæpper eller et travlt mønstret tæppe, således at intet forstyrrer øjet trækkes til din knudepunkter. Dette vil give dit værelse en følelse af rummelighed.

Opbevaring

Den renere linjer på dit værelse, jo mere din fokale stykker vil skille sig ud. I stedet for byrde bruge rummet med en masse pladskrævende dressers og hylder, out-of-sight opbevaring så meget som du kan. Installere reoler mellem væggen studs og dække dem med wainscoting døre, der flugter med væggen, hvis du kan; Hvis du ikke kan male dem for at matche væggene. Bruge under-seng kasser og sat en brystet i slutningen af sengen for at holde sengetøj eller tøj. Bruge dobbelt-opgave indretning såsom fodskamler med opbevaringsrum og sengelamper med skuffer. Hænge-tv og stereoanlæg fra vægge eller loft at holde gulvet fri for rod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com