Nemme måder at skrabe ved maling

June 29

At fjerne maling fra møbler er ikke en behagelig opgave; Det er rodet og hårdt arbejde. Mens der er ingen reelle sjov eller let måde at fratage maling, gør visse produkter og værktøjer det nemmere. Gammel maling fjernes helt før malerarbejde eller farvning, ellers vil projektet ikke have et godt fundament.

Farvefjernerne

Kemiske maling flyttefirma eller strippere, arbejde ved opblødning malingen, så at det er let skrabes med en kniv eller en putty skraber. Disse produkter fungerer godt, men være forsigtig samtidigt ved hjælp af dem. Kemikalier er barske, sikkerhedsbriller, handsker og masker skal bæres, og lokalet skal være godt ventileret. Vejrtrækning skadelige dampe eller at røre kemikalier kan være farlige for dit helbred.

Varme

En elektrisk varme plade eller en varmepistol kan bruges til at boble op gamle maling til at være skrabes væk med en kniv. Dette fungerer godt, men er også farligt. Beskyttende briller skal bæres, og bør sikres at undgå brande.

Power Sanders

En magt sander er en relativt sikker måde at fjerne maling. Bære beskyttelsesbriller for at holde støv fra ind i øjnene, og bære en maske for at undgå at indånde støv. Denne metode vil tage mere tid, men er langt mindre af en sundhedsrisiko, samt mindre farlige.

Sandpapir blokke og Wire børster

For mere detaljerede eller sarte områder, sandpapir blokke eller wire børster kan anvendes på overfladen af møbler til at fjerne maling. Dette er ikke for hårdt, hvis malingen er allerede peeling, men kan være tidskrævende og svært, hvis malingen er intakt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com