Nemme trin på hvordan man starter en Push plæneklipper

August 24

Nemme trin på hvordan man starter en Push plæneklipper

Hjuls-type push plæneklippere fungere rent på muskel magt, og starte en er enkel: stå bag plæneklipperen og push. Motoriseret push slåmaskiner, kræver dog en start procedure, der er entydig for den energikilde, at beføjelser plæneklipperen: benzin, elektricitet eller et batteri. Du finder, at el og batteri-drevne plæneklippere betydeligt lettere og enklere end at starte benzin-drevne plæneklippere. Nøjagtige udformning og placering af start kontrol variere fra mærke til mærke og mellem plæneklipperen modeller. Konsultere din plæneklipper operator's manual eller fabrikantens hjemmeside for detaljerede gengivelser og specifik retninger.

Instruktioner

Tryk og gas-drevne plæneklippere

•Anbring din plæneklipper på niveau jorden på webstedet kantklipning før start af motoren for at holde benzin og olie reservoir feed linjer fungerer korrekt.

•Strømforbrug i standby bagved eller på siden af plæneklipper med fødderne nogenlunde en skulder-bredde fra hinanden og vægt jævnt fordelt mellem dine fødder, godt klar af skæring vinger.

•Luk choker mekanisme på toppen, bagside eller lavere håndtag af plæneklipperen. Placer gashåndtaget skiven eller skub kontrol til "Start" eller "Høj", hvis du har en automatisk choker eller primer eller en manuel choker. Hvis din plæneklipper har en manuel motor primer, trykker på knappen primer eller klemme primer pære én til 12 gange, som det anbefales i instruktionsbogen. Primeren tillader en lille mængde benzin ind i motoren til at starte det så, som en bil, hvis du bruger primeren for meget, risikerer du oversvømmelse motoren.

•Grasp skifte handle af motorens start pull ledningen fast med den ene hånd. Træk start ledningen med en skarp og konkret slæbebåd op og tilbage mod skulderen at engagere motoren. Lette din greb på ledningen håndtag, så ledningen til forsigtigt trække i kabinettet for plæneklipper. Gentage en anden gang, hvis det er nødvendigt at starte motoren. Lad 15 minutter mellem start forsøg på at tillade enhver brændstof, der har oversvømmet linjer til at sprede.

•Åbn choker mekanisme langsomt efter behov for at holde motoren kører jævnt, så du har mere af en selv purr lyd i stedet for hikke. Placer gashåndtaget dial eller dias til den ønskede overførselshastighed.

•Anbring dit plæneklipperen i den ene ende af plænen. Mens stående bag maskinen, tag fat i håndtaget i hver ende med hænderne. Wrap dine fingerspidser omkring gashåndtaget frigive og gå frem på en selv tempo, at skubbe med armene, som du gør fremskridt.

Ledning elektriske Push slåmaskiner

•Anbring dit elektriske plæneklipper overskrift fra magt ledning og power source for at reducere krydser og ved et uheld skære netledningen. Sørg for at bruge en heavy-duty tre-ben netledning og tilsluttes en jordet stikkontakt.

•Strømforbrug i standby bag din elektriske plæneklipper eller til side og tilbage. Push plæneklipper afbryderen eller nøglen til positionen "On" fungerer mens samtidig trække i kaution håndtaget eller Skift løftestang placeret parallelt og lidt under den plæneklipperen Tryk håndtaget. Dette slår på motoren.

•Skub ud fra din udgangsposition ved at gå frem i et tempo, selv mens du holder begge hænder på Tryk håndtaget og kaution håndtaget. Frigivelse af kaution håndtaget vil slukke maskinen, som er en sikkerhedsfunktion. Mens slåning, altid opbevare ledningen til ryg og side af maskinen.

Batteri-drevne Push slåmaskiner

•Genopladelige-drevne push slåmaskiner, som også kaldes cordless elektriske eller genopladelige slåmaskiner, få strøm fra et genopladeligt batteri. Da batterierne kan tage 16 til 18 timer at oplade, skal du planlægge for at sørge for du oplade din plæneklipper før du starter.

•Efter du har fuldt opladet plæneklipperen, frakobl opladeren fra stikkontakten og derefter frakoble opladerstikket fra plæneklipperen. Push plæneklipperen til området ønskede at klippe før motoren så du ikke spilder batteristrømmen.

•Strømforbrug i standby bag maskinen eller til side og tilbage. Push plæneklipper afbryderen eller nøglen til positionen "On" fungerer mens samtidig trække i kaution håndtaget eller Skift løftestang placeret parallelt og lidt under den plæneklipperen Tryk håndtaget. Dette slår på motoren.

•Skub ud fra din udgangsposition ved at gå frem i et tempo, selv mens du holder begge hænder på Tryk håndtaget og kaution håndtaget. Frigivelse af kaution håndtaget vil slukke maskinen, som er en sikkerhedsfunktion.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com