Nemt at opbygge hjem barer

September 30

Hvis du drømmer om at have en bar i dit hjem, kan bygge din egen bar spare dig tid og penge. Gør det selv giver dig mulighed at være så kreative som du ønsker uden begrænsninger af en andens planer, og du kan have det sjovt konstruere det. Du vælge afhængigt af træet og det design, du følger, du kan bygge et hjem bar relativt billigt og i løbet af en weekend.

Bygning hjem Bar

Et hjem bar bør styrke det rum, hvor du bygge det. Afhængigt af budget og smag, skal du bruge ahorn, eg, birk eller kirsebærtræ til at konstruere dit hjem bar. Der er flere stilarter af hjem barer, men en af de nemmeste og mest økonomiske er det projekt, som du har fuldført i løbet af en weekend.

Før du designer baren, måle rummet hvor baren vil være og give plads ikke kun for bar, men for mennesker at bevæge sig let rundt i baren. En god størrelse til et hjem bar er otte fod lang med målinger af 24 inches lang og 44 inches væk fra jorden.

For at opbygge rammen, du har brug for standard otte-fods 2 x 4 studs, der overholdes sammen ved hjælp af limet skødet leddene. Skødet leddene bidrage til at sikre hjørnerne sammen. Konstruere rammen for at oprette figuren af baren. Brug 1 1/2 tommer træ skruer til at hjælpe med at sikre skødet leddene. Skruerne bidrage til at skabe en robust og holdbar struktur.

Baren top kan være ét ark 4 x 8 krydsfiner, der er skåret til at passe dit design. Du kan have ethvert hjem-levering butik skåret træ for dig uden merpris. Brug træ negle til at sikre krydsfiner til rammen. Hvis du vil vedhæfte en drop-down counter under baren. Vedhæfte tælleren ved hjælp af skødet leddene og limen. Sørg for at give nok højde at placere flasker på drop-down counter.

At fuldføre dit hjem Bar

At fuldføre det nemt hjem bar, bruge kroneformen til de kanter, som du kan sikkert med trælim og kvartal tommer søm. Crown molding er en attraktiv måde at dække kanterne, og det tilføjer stil og tekstur til hjemmet bar.

Anvende to frakker af pletten på baren øverst sammen med flere lag urethan. Lad hver jakke af pletten og urethan tørre fuldstændigt før du anvender en anden frakke.

Frontpanelet af let hjem bar er blot en ottendedel tomme fiberboard naglet til rammen af baren. Opgradere til en bedre kvalitet af træ til at dække bar foran hvis dit budget tillader dette.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com