Neutral farve sengetøj ideer

February 22

Neutral farve sengetøj ideer

Neutral farvet sengetøj sæt er bedst anvendes i lokaler, hvor den udsmykning stil også varieret eller løst defineret nemt følges. Neutral farvet sengetøj kan bringe fred til en vildt farverige værelse, eller det kan binde sammen et værelse af forkert tilbehør og møbler. Neutrale farver passer også til værelser, hvor en neutral farvepalet kan skabe en fredelig og afslappende atmosfære.

Grays

Dybt trækul grå kan synes meget sofistikeret, især i et rum med masser af naturligt dagslys. I mørkere rum, hvor dagslyset er mindre tilgængelig, trækul grå kan blive for mørkt og trist, og kan også forveksles med sort. Lysere grå har en sundhedsmæssige kvalitet, der kan virke lidt kedelig, men når lysere grå og mørkere grå er kombineret, de mindre interessant lysere grå tage på en kompleksitet, der gør dem visuelt tiltalende. For et mindre rum, der ser mindre lys, bruge en lys grå dyne og mørkere grå plader. Drej ned Talsmanden til at afsløre stribe af mørk grå i toppen. Top sengen med et udvalg af puder i forskellige nuancer af grå.

Cremer og hvide

Cremer synes normalt kedelig på deres egen--ligesom vanille is-- og hvide kan gøre et rum synes lyse og sterilt. Når placeret sammen, kan de subtile forskelle mellem disse to farver dog oprette en attraktive drama, underspillet og sofistikeret. Kombinere en hvid dyne med creme farvede plader, creme og hvid farvede puder og en creme farvet afghanske, foldet pænt ved foden af sengen.

Browns

Browns er bedst anvendes i værelser der er indrettede med masser af jordfarver, selvom den udsmykning ordningen klæber til nogen bestemt farve plan. På sengen, kombinere lys brune og mørke brune eller lyse brune med lysere brune. Overveje at placere et par grønne puder på sengen eller i nærheden af fodenden af sengen for at styrke jordet farveskemaet.

Varme og kølige toner

Neutrale farver kan infunderes med forskellige toner, så de antyder-- men ikke forpligte sig til--bestemte farver. For eksempel, en grå kan have en cool tone, hvilket gør det en grå-blå, eller det kan have en varm tone, hvilket gør det en grå-rød. Du kan vælge enhver grå eller brun, er blevet tilført med varme eller kølige toner at give neutral temaet mere visuel appel uden at forpligte sig til en bestemt farve.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com