Neutral væg farver

June 10

At vælge en neutral vægfarve for dit værelse er det sidste trin ved fastsættelsen af din udsmykning farveskema. For at bestemme de rigtige neutrale, finde de lyseste nuancer, at koordinere med dit overordnede farvetema. Bringe et stykke stof eller et fremtrædende element fra dit værelse indretning til en maling butik og arbejde med en kundeservice-repræsentant til at finde det rigtige match. Eller bringe hjem maling chips. Når du har besluttet på nuancen, at koordinaterne, købe en prøve og male en del af væggen med det at være sikker på bliver den neutrale, du har valgt en problemfri erklæring.

Nuancer af Beige

Beige kan synes at være en let neutralt valg at arbejde med, men uden at kende din udsmykning detaljer, kan det konflikt. Beige kan have magenta, gule eller grå overtoner, selv i sin lyseste nuancer. Du vil vide fra din indretning hvilke nuance fungerer bedst. Når den lige neutrale beige er blevet valgt, bruge en lidt lysere nuance til loft og kronen og basere lister, hvis din lofter er lav. Hvis de er høj, male det en nuance mørkere end vægfarve. Din overordnede udseende vil være neutralt for øjet, men vil tilføje dybde til din indretning.

Nuancer af Pink

Pink virke som et mærkeligt valg for en neutral vægfarve, men det er ideelle, hvis din indretning indeholder endnu en afstøbning af magenta. Bruge den fjerneste pink maling. Benjamin Moore "lys kvarts" er et eksempel på en neutral pink væggen farve. Hvis du maler i et tomt rum farven kan virke højt, men det vil blande når møbler er installeret.

Grå nuancer

Grå er en anden farve, der har overtoner i en stærkere farve. Grå kan være "grønlig", "blålige" eller endda "rødlige" og stadig være grå. Afgørelsen ligger i din indretning. Vælg den letteste skygge i farvespektret, du har valgt at opnå et neutralt look, og kontrast grå med en lidt mørkere nuance i trim. Øjet vil ikke adskille vægfarven fra din indretning, men det vil bemærke hvordan værelse blander uden afbrydelse.

Nuancer af hvid

Hvid er ikke et enkelt valg. White har en gul, magenta, cyan eller sort overtone i selv den lyseste nuance. Hvis hvid er en fremtrædende farve i din indretning, og du vælger at have hvide vægge, det er bydende nødvendigt, at du matche tonen i vægfarven med din indretning. Den forkerte tone vil forstyrre din udsmykning balance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com